Lediga jobb som Elevassistent i Tidaholm

Se lediga jobb som Elevassistent i Tidaholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Tidaholm som finns hos arbetsgivaren.

Elevassistent till särskild undervisningsgrupp på Forsenskolan

Ansök    Jul 5    Tidaholms kommun    Elevassistent
Forsenskolan ligger i centrala Tidaholm och har elever från förskoleklass till årskurs 6 samt grundsärskola. Skolan ligger i anslutning till simhall/idrottshall. Skolan kommer under läsåret 2021-2022 ha ungefär 420 elever och cirka 80 medarbetare. Skolan och fritidshemmet har en skolgård som inbjuder till lek och rörelse och vi arbetar för aktiva raster i alla åldrar. Skolans pedagogiska idé är för att möta varje elevs unika förutsättningar. Vi söker di... Visa mer
Forsenskolan ligger i centrala Tidaholm och har elever från förskoleklass till årskurs 6 samt grundsärskola. Skolan ligger i anslutning till simhall/idrottshall. Skolan kommer under läsåret 2021-2022 ha ungefär 420 elever och cirka 80 medarbetare. Skolan och fritidshemmet har en skolgård som inbjuder till lek och rörelse och vi arbetar för aktiva raster i alla åldrar. Skolans pedagogiska idé är för att möta varje elevs unika förutsättningar.

Vi söker dig som brinner för att jobba med barn i behov av särskilt stöd och vill jobba i en särskild undervisningsgrupp som planeras starta höstterminen 2021 på Forsenskolan. Vi driver skolutveckling tillsammans och vi har god stämning och gemenskap. Vi bidrar till varandras lärande genom att delge varandra goda exempel och pedagogiska idéer.

Vi vill att du är utbildad elevassistent som arbetsgivaren bedömer är relevant och/eller har erfarenhet av att jobba med elever i omfattande behov av särskilt stöd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person är du tydlig och har god struktur. Du har möjlighetsfokus, arbetar för en god arbetsmiljö för dina elever såväl som dina kollegor och du är en kreativ lagspelare. Du har förmåga att skapa goda relationer med både elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är en god förebild, initiativrik och drivande. I arbetet som elevassistent arbetar du med ett stort engagemang för elevens utveckling, såväl socialt som pedagogiskt.

I rollen som elevassistent arbetar du tillsammans med undervisande lärare. Uppdraget som elevassistent handlar om att stötta elever i undervisningen och i andra situationer och lärmiljöer på skolan. Arbetsmoment kan vara social träning, omsorg eller genomförande av planerad verksamhet i skolan och på fritidshemmet. Arbetet med elever kan ske en till en, en till två eller i en liten grupp. I arbetet kan det ingå en del lyft, varför god fysik är en förutsättning.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde 2021-08-09 eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök därför redan idag, dock senast 2021-07-18.


Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: www.tidaholm.se/ledigajobb

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se/ledigajobb

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Resursperson till förskolan Axet

Ansök    Nov 27    Tidaholms kommun    Elevassistent
Tidaholms kommun med ca 12 800 invånare är belägen i en naturskön trakt mellan Västgötabergen och Hökensås fritidsområde. Kommunen har ett välutvecklat näringsliv med långa industritraditioner och erbjuder rika möjligheter till kultur- och fritidsaktiviteter samt ett omfattande föreningsliv. Närhet och trygghet är våra kännetecken. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika form... Visa mer
Tidaholms kommun med ca 12 800 invånare är belägen i en naturskön trakt mellan Västgötabergen och Hökensås fritidsområde. Kommunen har ett välutvecklat näringsliv med långa industritraditioner och erbjuder rika möjligheter till kultur- och fritidsaktiviteter samt ett omfattande föreningsliv. Närhet och trygghet är våra kännetecken. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och rökfri arbetstid.

Vi söker nu en resursperson till förskolan Axet, en förskola med fyra avdelningar som ligger centralt i Tidaholm med närhet till generösa grönområden och lekplatser. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid som initialt löper till 2020-06-30 men med möjlighet till förlängning. Tilltärde snarast eller enligt överenskommelse.

I ditt uppdrag som resursperson ingår att stötta ett av våra förskolebarn som diagnostiserats med diabetes. Vi ser därför gärna att du har exempelvis en undersköterskeutbildning eller annan, liknande erfarenhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, framför allt med tanke på uppdragets karaktär.

Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök därför redan i dag dock senast 2019-12-08.


Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: www.tidaholm.se/ledigajobb

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se/ledigajobb

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre