Lediga jobb som Naturvetenskapligt arbete i Tidaholm

Se lediga jobb som Naturvetenskapligt arbete i Tidaholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Tidaholm som finns hos arbetsgivaren.

Miljö- och hälsoskyddsinspektör

Tidaholms kommun med ca 12 800 invånare är belägen i en naturskön trakt mellan Västgötabergen och Hökensås fritidsområde. Kommunen har ett välutvecklat näringsliv med långa industritraditioner och erbjuder rika möjligheter till kultur- och fritidsaktiviteter samt ett omfattande föreningsliv. Närhet och trygghet är våra kännetecken. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika form... Visa mer
Tidaholms kommun med ca 12 800 invånare är belägen i en naturskön trakt mellan Västgötabergen och Hökensås fritidsområde. Kommunen har ett välutvecklat näringsliv med långa industritraditioner och erbjuder rika möjligheter till kultur- och fritidsaktiviteter samt ett omfattande föreningsliv. Närhet och trygghet är våra kännetecken. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och rökfri arbetstid.

Enheten för Hållbar utveckling ingår i Samhällsbyggnadsförvaltningen och inom enheten arbetar elva engagerade medarbetare inom områdena miljö- och hälsoskydd, miljöstrategiska frågor, livsmedel, plan- och bygg, kart och mät, bostadsanpassning och trafik. Vi erbjuder ett stimulerande och fritt arbete med stort utrymme att påverka och med nära kontakter och samarbeten inom förvaltningen. Vi strävar efter en balans mellan arbete samt fritid och erbjuder därför en arbetsvecka på 39 timmar.

Nu söker vi en miljö- och hälsoskyddsinspektör. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vid behov kan provanställning komma att tillämpas. 

Arbetsuppgifter


Som miljö- och hälsoskyddsinspektör kommer du att i huvudsak få arbeta med tillsyn och ärendehandläggning inom miljö- och hälsoskydd. Det är viktigt att du är beredd att administrera och handlägga olika typer av ärenden och arbetsuppgifterna kan variera utifrån behov och kompetens. Du är bekväm i myndighetsrollen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att planera och genomföra tillsyn, klagomålshantering samt rådgivning och information till företagare och kommuninvånare. Du fattar beslut enligt långtgående delegation. Vi arbetar i ärendehanteringssystemet Castor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:


• har universitets- eller högskoleutbildning som miljö- och hälsoskyddsinspektör eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. 
• har körkort med minst behörighet B.
• har god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Då miljö- och hälsoskyddsinspektörens arbete innebär många kontakter med människor i olika sammanhang vill vi att du är utåtriktad, positiv, har lätt för att samarbeta, är lyhörd och är serviceinriktad. Arbetet kräver att du kan planera, strukturera och självständigt genomföra tillsynsbesök utifrån de riktlinjer som lämnas av samhällsbyggnadsnämnden. Du har ett intresse av att driva projekt framåt, nå uppsatta mål och tidsplaner. De tillsynsbesök du utför planerar du och bokar in själv, vilket skapar flexibilitet för dig. Vi erbjuder ett omväxlande och roligt arbete där din roll är betydelsefull och där vi tillsammans arbetar för att nå våra gemensamma mål. Du bör även trivas med den variation av arbetsuppgifter som arbetet i en mindre kommun erbjuder.

Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök därför gärna redan idag, dock senast 2021-11-08.Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: www.tidaholm.se/ledigajobb

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se/ledigajobb

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Om oss  Närhälsan Tidaholm vårdcentral är en väl sammanhållen enhet med cirka 12 000 listade personer. Vi har distriktsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, l... Visa mer
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss 

Närhälsan Tidaholm vårdcentral är en väl sammanhållen enhet med cirka 12 000 listade personer.

Vi har distriktsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, läkarsekreterare, undersköterskor, medicinsk fotvård och biomedicinska analytiker. Vi har också tillgång till arbetsterapi, sjukgymnastik och dietist.

Här kan du läsa mer om Närhälsan Tidaholm vårdcentral: http://www.narhalsan.se/Tidaholmvardcentral


Om arbetet

Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete där du arbetar i vårt laboratorium med provtagning, analysarbete, dataregistrering med mera. Du kommer att arbeta tillsammans med ytterligare en BMA och vid behov även undersköterska, vi servar även sjukhusets mottagningar med provtagning. Vi arbetar i datasystemet Asynja Visph.


Om dig

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad biomedicinsk analytiker, gärna med klinisk kemisk inriktning, men även annan utbildning kan vara aktuell. Erfarenhet av arbete med primärvårdslaboratorium är meriterande. Vi söker dig som har ett flexibelt förhållningssätt, är serviceinriktad, ansvarstagande och har förmågan att arbeta självständigt. Att du agerar professionellt och har ett gott bemötande mot patienter och kollegor ser vi som en självklarhet.

Det är viktigt att du delar Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

 

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Miljöingenjör VA/Avfall

Ansök    Nov 8    Tidaholms kommun    Miljöingenjör
Tidaholms kommun med ca 12 800 invånare är belägen i en naturskön trakt mellan Västgötabergen och Hökensås fritidsområde. Kommunen har ett välutvecklat näringsliv med långa industritraditioner och erbjuder rika möjligheter till kultur- och fritidsaktiviteter samt ett omfattande föreningsliv. Närhet och trygghet är våra kännetecken. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika form... Visa mer
Tidaholms kommun med ca 12 800 invånare är belägen i en naturskön trakt mellan Västgötabergen och Hökensås fritidsområde. Kommunen har ett välutvecklat näringsliv med långa industritraditioner och erbjuder rika möjligheter till kultur- och fritidsaktiviteter samt ett omfattande föreningsliv. Närhet och trygghet är våra kännetecken. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och rökfri arbetstid. Vi strävar även efter en balans mellan arbete och fritid, därför tillämpar vi 39 timmars arbetsvecka.

Enheten för VA/Avfall ansvarar för Tidaholms kommuns allmänna vatten- och avloppsanläggningar samt hantering av avfall inom kommunalt ansvarsområde. I dag arbetar cirka 20 personer här.

Vårt gemensamma uppdrag är att se till att vi har en säker och hållbar VA-försörjning och en säker hantering av kommunalt avfall, nu och i framtiden. Vi formar och bygger ett Tidaholm som skapar en bra vardag för invånarna.

Vi söker nu en miljöingenjör till en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Till största delen kommer du att jobba med miljö- och kvalitetsärenden.

Du kommer att ansvara för miljörapportering för våra tillståndspliktiga avloppsreningsverk samt för vår avfallsanläggning och nedlagda deponier. Du kommer också bevaka och vara drivande i olika myndighetskrav som ställs på oss i vårt arbete.


• Vara kontaktperson mot tillsynsmyndigheter.
• Handlägga miljöfrågor för VA/Avfalls tillståndspliktiga verksamheter.
• Ansvara för uppdatering av egenkontrollprogram och avvikelsehantering.
• Bedriva en aktiv dialog med anslutna verksamheter och följa upp krav och riktlinjer.
• Vara drivande i kemikaliehantering inom verksamheten.
• Vara drivande i nätverk för vattenfrågor.
• Kommunikation med driftverksamheten
• Lagbevakning för verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomgått relevant utbildning på eftergymnasial nivå på högskola, universitet eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig.

Du behöver ha god förmåga att kunna kommunicera, både muntligt och skriftligt på svenska. Du ska ha datorvana för att kunna sammanställa uppgifter från olika programvaror och det är krav på B-körkort för att kunna förflytta sig mellan våra olika anläggningar. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter i en liknande roll.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då vi är en liten arbetsgrupp kommer du få daglig inblick i hela vår verksamhet.

Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har förmågan att kunna jobba självständigt och själv prioritera ditt arbete och hålla givna tidsramar. Som person är du flexibel och engagerad. I rollen som miljöingenjör är det många olika kontaktytor, det krävs därför att du trivs med det och har en god samarbetsförmåga och hög servicekänsla.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök därför redan i dag dock senast 2022-11-30.

Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: www.tidaholm.se/ledigajobb

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se/ledigajobb

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Miljö- och hälsoskyddsinspektör

Tidaholms kommun med ca 12 800 invånare är belägen i en naturskön trakt mellan Västgötabergen och Hökensås fritidsområde. Kommunen har ett välutvecklat näringsliv med långa industritraditioner och erbjuder rika möjligheter till kultur- och fritidsaktiviteter samt ett omfattande föreningsliv. Närhet och trygghet är våra kännetecken. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika form... Visa mer
Tidaholms kommun med ca 12 800 invånare är belägen i en naturskön trakt mellan Västgötabergen och Hökensås fritidsområde. Kommunen har ett välutvecklat näringsliv med långa industritraditioner och erbjuder rika möjligheter till kultur- och fritidsaktiviteter samt ett omfattande föreningsliv. Närhet och trygghet är våra kännetecken. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och rökfri arbetstid.

Enheten för hållbar utveckling ingår i samhällsbyggnadsförvaltningen och inom enheten arbetar 11 engagerade medarbetare inom områdena miljö- och hälsoskydd, miljöstrategiska frågor, livsmedel, plan- och bygg, kart och mät, bostadsanpassning och trafik. Vi erbjuder ett stimulerande och fritt arbete med stort utrymme att påverka och med nära kontakter och samarbeten inom förvaltningen. Vi strävar efter en balans mellan arbete samt fritid och erbjuder därför en arbetsvecka på 39 timmar med möjligheten till flex- och kompledighet.

Nu söker vi en miljö- och hälsoskyddsinspektör till ett vikariat på heltid till och med 2021-07-31 med möjlighet till förlängning.

Som miljö- och hälsoskyddsinspektör kommer du att i huvudsak få arbeta med tillsyn och ärendehandläggning inom miljö- och hälsoskydd. Det är viktigt att du är beredd att administrera och handlägga olika typer av ärenden och arbetsuppgifterna kan variera utifrån behov och kompetens. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att planera och genomföra tillsyn, klagomålshantering samt rådgivning och information till företagare och kommuninnevånare. Du fattar beslut enligt långtgående delegation.

Vi söker dig som:

 - har universitets- eller högskoleutbildning som miljö- och hälsoskyddsinspektör eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig.  - har körkort med minst behörighet B. - har god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Då miljö- och hälsoskyddsinspektörens arbete innebär många kontakter med människor i olika sammanhang vill vi att du är utåtriktad, positiv och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du kan planera, strukturera och självständigt genomföra tillsynsbesök utifrån de riktlinjer som lämnas av samhällsbyggnadsnämnden. De tillsynsbesök du utför planerar du och bokar in själv, vilket skapar flexibilitet för dig. Vi erbjuder ett omväxlande och roligt arbete där din roll är betydelsefull och där vi tillsammans arbetar för att nå våra gemensamma mål. Du bör även trivas med den variation av arbetsuppgifter som arbetet i en mindre kommun erbjuder.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök därför redan idag, dock senast 2020-10-04.


Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: www.tidaholm.se/ledigajobb

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se/ledigajobb

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Om oss  Närhälsan Tidaholm vårdcentral är en väl sammanhållen enhet med cirka 12 000 listade personer. Vi har distriktsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, l... Visa mer
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss 

Närhälsan Tidaholm vårdcentral är en väl sammanhållen enhet med cirka 12 000 listade personer.

Vi har distriktsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, läkarsekreterare, undersköterskor, medicinsk fotvård och biomedicinska analytiker. Vi har också tillgång till arbetsterapi, sjukgymnastik och dietist.

Här kan du läsa mer om Närhälsan Tidaholm vårdcentral: http://www.narhalsan.se/Tidaholmvardcentral


Om arbetet

Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete där du arbetar med provtagning, analysarbete, dataregistrering med mera. Du kommer att arbeta tillsammans med ytterligare en BMA och vid behov även undersköterska. Vi arbetar i datasystemet Asynja Visph


Om dig

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad biomedicinsk analytiker, gärna med klinisk kemisk inriktning, men även annan utbildning kan vara aktuell. Erfarenhet av arbete med primärvårdslaboratorium är meriterande. Vi söker dig som har ett flexibelt förhållningssätt, är serviceinriktad, ansvarstagande och har förmågan att arbeta självständigt. Att du agerar professionellt och har ett gott bemötande mot patienter och kollegor ser vi som en självklarhet.

Det är viktigt att du delar Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre