Lediga jobb som Naturbruk i Tidaholm

Se lediga jobb som Naturbruk i Tidaholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Tidaholm som finns hos arbetsgivaren.

Djurskötare sökes i Vedum!

Nu söker vi dig som vill jobba som djurskötare av smågrisar i Vedum! Vedum Smågris AB är en anläggning med ca 1800 suggor som producerar runt 50 000 smågrisar per år. Vi är i dagsläget cirka 15 anställda, och anläggningen togs i bruk 2018 och är uppbyggd med modern teknik, automatiska strö- och fodersystem, transpondermatning och mycket mer. Hos oss är det absolut viktigaste hållbarhet och djuromsorg. Nu söker vi både dig som har erfarenhet av djurskötsel... Visa mer
Nu söker vi dig som vill jobba som djurskötare av smågrisar i Vedum!
Vedum Smågris AB är en anläggning med ca 1800 suggor som producerar runt 50 000 smågrisar per år. Vi är i dagsläget cirka 15 anställda, och anläggningen togs i bruk 2018 och är uppbyggd med modern teknik, automatiska strö- och fodersystem, transpondermatning och mycket mer. Hos oss är det absolut viktigaste hållbarhet och djuromsorg.

Nu söker vi både dig som har erfarenhet av djurskötsel sedan tidigare, och dig som är intresserad av att prova på arbetet.
Har du tidigare erfarenhet som djurskötare och är intresserad av att fördjupa dina kunskaper inom grisproduktion? I tjänsten som avancerad djurskötare på heltid ingår djurskötaruppgifter, gruppledning samt produktionsuppföljning.

Eller är du intresserad av att samla på dig ny erfarenhet inom smågrisproduktion? Om du trivs med att arbeta i grupp, tycker om att arbeta med djur och är engagerad i dina arbetsuppgifter så kan det här vara en tjänst för dig. Arbetet omfattar alla förekommande djurskötarjobb, så som exempelvis rengöring och medicinering. Därför kan tidigare erfarenhet inom vårdyrken vara meriterande. 

Hos oss får du fasta arbetstider under dagtid, 07:00-16:00. Det förekommer även helgarbete var tredje helg. Vi jobbar i arbetslag där kommunikation och teamkänsla är mycket viktigt. Tillträde sker efter överenskommelse, och vi tillsätter tjänster löpande.
 
Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Vedum Smågris AB med det auktoriserade rekrytering- och bemanningsföretaget OnePartnerGroup Skaraborg. Du söker tjänsten via denna annons, då vi inte tar emot ansökningar över mejl eller telefon. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Stina Bengtsson, +46 72 377 51 87. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fiskeritekniker - Fiskodlingsarbetare

Vi söker en fiskeritekniker för arbete vid Källefalls fiskodling och Baltak fiskodling. Tjänsten omfattar heltidsarbete och gäller tills vidare med sex månaders provanställning. Tillträde enligt önskemål, gärna 1 april. Som fiskodlare hos oss arbetar du med uppfödning av fisk främst regnbåge men även arter som öring, röding och harr. Odlingen hanterar hela livscykeln såsom egen avelslinje, produktion av rom, sportfisk samt sättfisk. Arbetsuppgifterna omfat... Visa mer
Vi söker en fiskeritekniker för arbete vid Källefalls fiskodling och Baltak fiskodling.
Tjänsten omfattar heltidsarbete och gäller tills vidare med sex månaders provanställning. Tillträde enligt önskemål, gärna 1 april.
Som fiskodlare hos oss arbetar du med uppfödning av fisk främst regnbåge men även arter som öring, röding och harr. Odlingen hanterar hela livscykeln såsom egen avelslinje, produktion av rom, sportfisk samt sättfisk. Arbetsuppgifterna omfattar bl.a. daglig tillsyn, utfodring, underhåll av utrustning, fisktransport och journalföring. Helg och jourarbete förekommer omfattar normalt en helg i månaden.
Personliga egenskaper
Uppskattar att arbeta praktiskt
God fysik
God samarbetsförmåga men kan arbeta självständigt
Är lösningsorienterad, noggrann och pålitligMeriterande
Gymnasieutbildning
Talar och skriver svenska
Körkort, gärna BE-kort
Utbildning inom biologi, vattenbruk, fiskodling
Gärna erfarenhet av praktisk arbeta så som svetsning, elektriker och transporter
Erfarenhet inom fiskodlingVi erbjuder
Utvecklande och spännande arbete
Lön enligt. kollektivavtal
Kompetensutveckling
Trivsam arbetsplatsOm Hökensås Sportfiske AB
Hökensås Sportfiske AB har sin tidigaste grund i Källefalls fiskodling med start 1906. Under 1950-tal styrdes verksamheten om till att odla sättfisk för sportfisketurism i sjöarna på Hökensås. 1957 öppnades Hökensås upp för försäljning av fiskekort och detta skedde i Hushållningssällskapets regi.
Idag är Hökensås Sportfiske AB ett helägt dotterbolag till Hushållningssällskapet Västra. Företaget bedriver sportfiskeverksamhet på Hökensås, i Baltaks strömmar i Tidan, samt sjöar i Tiveden. Fiskodling med egen avelslinje bedrivs i två egna odlingar, Källefall och Baltak.
I huvudsak odlas regnbåge från egen avelslinje, men kompensationsodling av andra arter kan förekomma. Odlingen förser företagets fiskeområden med sättfisk, samt är en viktig leverantör av sättfisk till andra sportfiskeområden och fiskeklubbar.
Hökensås Sportfiske AB är ett av landets ledande sportfiskeföretag med en helhetslösning vad avser sättfiskproduktion, sportfisketurism samt butik kopplat till sportfiskeområdet på Hökensås.
För mer information
Per Karlsson: 0708-391616, [email protected]
Personalrepresentant: Marcus Hermansson-Thorvald 0502-23000, [email protected]
Ansökan med CV, referenser och kontaktuppgifter skickas till VD Per Karlsson: [email protected] Visa mindre

Medarbetare sökes till gård med dikor och spannmålsproduktion

Medarbetare sökes till gård med dikor och växtodling. Arbetet är varierande och stimulerande där du får möjlighet att jobba med både djur och köra olika typer av moderna maskiner som finns på gården. Arbetsuppgifterna varierar med tiden på året. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Medarbetare sökes till gård med dikor och växtodling.
Arbetet är varierande och stimulerande där du får möjlighet att jobba med både djur och köra olika typer av moderna maskiner som finns på gården. Arbetsuppgifterna varierar med tiden på året.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säsongsanställning inom grönyteskötsel på serviceenheten

Tidaholms kommun med ca 12 800 invånare är belägen i en naturskön trakt mellan Västgötabergen och Hökensås fritidsområde. Kommunen erbjuder rika möjligheter till kultur- och fritidsaktiviteter, ett omfattande föreningsliv samt tillgång till natursköna ströv- och fritidsområden. Närhet och trygghet är våra kännetecken. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvår... Visa mer
Tidaholms kommun med ca 12 800 invånare är belägen i en naturskön trakt mellan Västgötabergen och Hökensås fritidsområde. Kommunen erbjuder rika möjligheter till kultur- och fritidsaktiviteter, ett omfattande föreningsliv samt tillgång till natursköna ströv- och fritidsområden. Närhet och trygghet är våra kännetecken. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och rökfri arbetstid.

Vi söker nu säsongspersonal till serviceenheten på Samhällsbyggnadsförvaltningen. Tjänsterna är säsongsanställningar som löper över sex månader med start i april 2023 eller efter överenskommelse.

Du kommer att arbeta med drift och skötsel på kommunal mark, så som gräsklippning, trimning, buskage, rabatter, lekplatser och grönytor. I arbetet ingår även moment av städning, papperskorgstömning och maskinvård.

Vi vill att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av gröneyteskötsel eller motsvarande. Krav på B-körkort för manuell växellåda. Arbetet innebär en hel del kontakt med allmänheten och verksamheter varför vi lägger stor vikt vid noggrannhet och servicekänsla. Du skall vara noggrann, ansvarsfull och flexibel samtidigt som du fungerar bra inom arbetslaget. Ensamarbete är också vanligt förkommande.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök därför redan i dag dock senast 2023-02-26.

Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: www.tidaholm.se/ledigajobb

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se/ledigajobb

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Driftchef

Vi behöver ytterligare en offensiv och vaken medarbetare som vill vara med och driva hela gården med fjaderfä Som person har du en positiv grundsyn, är drivande, motiverande och kommunikativ. Du ansvarar för att .driva hela gården och för kycklingar som uppväxa på gården.I rollen ingår att säkerställa en effektiv gårdsuppvärmning , kycklings hälsa och utfodring av djur. Du kommer även att bli ansvarig för beställning foder och andra råvara. Öppen för all... Visa mer
Vi behöver ytterligare en offensiv och vaken medarbetare som vill vara med och driva hela gården med fjaderfä Som person har du en positiv grundsyn, är drivande, motiverande och kommunikativ.
Du ansvarar för att .driva hela gården och för kycklingar som uppväxa på gården.I rollen ingår att säkerställa en effektiv gårdsuppvärmning , kycklings hälsa och utfodring av djur. Du kommer även att bli ansvarig för beställning foder och andra råvara.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Driftledare grisproduktion

Vi söker en driftledare till vår grisuppfödning på Appuna gård. Nära belägen Väderstad i Östergötland. Du kommer att äga ansvar för daglig drift av smågrisproduktion. Ditt ansvar blir att säkerställa att produktionen flyter på och uppfyller företagets krav på resultat och djur välfärd. Du äger personalansvar över ca 10-15 personer. Vi ser gärna att du har en utbildning bakom dig som agronom alternativt agrotekniker. Gärna också ledarerfarenhet bakom dig. ... Visa mer
Vi söker en driftledare till vår grisuppfödning på Appuna gård. Nära belägen Väderstad i Östergötland.
Du kommer att äga ansvar för daglig drift av smågrisproduktion. Ditt ansvar blir att säkerställa att produktionen flyter på och uppfyller företagets krav på resultat och djur välfärd.
Du äger personalansvar över ca 10-15 personer.
Vi ser gärna att du har en utbildning bakom dig som agronom alternativt agrotekniker. Gärna också ledarerfarenhet bakom dig.
Längre yrkeserfarenhet inom befattningen är av fördel.
Vi söker dig som som är intresserad, villig att ta dig an nya utmaningar, samt utveckla vår grisproduktion.
Tillträde planerat snarast. Lön enligt överenskommelse.
Provanställning sex månader tillämpas.
Välkommen att kontakta Roger Lindell vid frågor. Ansökan sänds till:
[email protected]. Visa mindre

Maskinist till Schaktteknik i Tidaholm

Ansök    Mar 8    Nexer Recruit AB    Plantör
Är du en duktig och driven maskinförare? Nu söker Schaktteknik i Tidaholm efter en duktig maskinist till deras verksamhet som utgår från Tidaholm. Din vardag Som Maskinist arbetar du med olika typer av mark och anläggningsarbeten som grundläggning, rörläggning och schaktarbete. Du har ett omväxlande jobb och arbetar såväl i maskin som utanför. Du måste ha intresse av att sköta och underhålla maskiner. Du arbetar oftast tillsammans med en Anläggare. V... Visa mer
Är du en duktig och driven maskinförare? Nu söker Schaktteknik i Tidaholm efter en duktig maskinist till deras verksamhet som utgår från Tidaholm.

Din vardag

Som Maskinist arbetar du med olika typer av mark och anläggningsarbeten som grundläggning, rörläggning och schaktarbete. Du har ett omväxlande jobb och arbetar såväl i maskin som utanför. Du måste ha intresse av att sköta och underhålla maskiner. Du arbetar oftast tillsammans med en Anläggare.

Vem är du?

Du skall ha erfarenhet av markarbeten, VA, Kabelförläggning mm. Du är van vid att samarbeta i team, är stresstålig och prestiglös och gör ditt yttersta för att få jobbet gjort. Du tycker om omväxling i arbetet och kan hålla många bollar i luften samtidigt. Du har en god fysik då jobbet emellanåt kräver det.

Krav

Körkort B

Maskinförarbevis

EBR och ESA 14 är meriterande

BE-kort är meriterande.

GPS vana är meriterande

Ansökan:

I den här rekryteringen samarbetar Schaktteknik med Nexer Recruit och du kommer att bli anställd hos Schaktteknik. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Magnus Fagerberg på telefonnummer: 0730-429034 eller via e-post: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2022-03-30. Visa mindre

Markanläggare till Schaktteknik i Tidaholm

Ansök    Mar 8    Nexer Recruit AB    Plantör
Nu söker Schaktteknik i Tidaholm en markanläggare till sitt starka team. Är du en lagspelare som vill bidra? Då kan detta vara något för dig. Din vardag Arbetet består av olika moment inom mark-och anläggning och du bör ha erfrenhet från detta. Du arbetar med allt från stora till små projekt som exempel, dränering. dikning, tomt-planering, fiber och jordvärme mm. Arbetet är stundtals fysiskt och omväxlande så du tycker om när den ena arbetsdagen inte ä... Visa mer
Nu söker Schaktteknik i Tidaholm en markanläggare till sitt starka team. Är du en lagspelare som vill bidra? Då kan detta vara något för dig.

Din vardag

Arbetet består av olika moment inom mark-och anläggning och du bör ha erfrenhet från detta. Du arbetar med allt från stora till små projekt som exempel, dränering. dikning, tomt-planering, fiber och jordvärme mm. Arbetet är stundtals fysiskt och omväxlande så du tycker om när den ena arbetsdagen inte är den andra lik.

Vem är du?

Som markanläggare jobbar du gemensamt med en grävmaskinist och det ställer krav på att du tycker om att samarbeta. En hög arbetsmoral samt att kunna jobba självständigt blir viktiga pelare i arbetet. Utbildning är inget krav men det är meriterande om man har jobbat med det tidigare.

Meriterade om man har jobbat med tidigare är:

- EBR och ESA
- Vana vid anläggningsarbete
- Markarbete
- Plattsättning
- VA & Rörläggning
- BE-körkort

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Schaktteknik med Nexer Recruit och du kommer att bli anställd hos Schaktteknik. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Magnus Fagerberg på telefonnummer: 0730-429034 eller via e-post: [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2022-03-30. Visa mindre

Medarbetare sökes till gård med dikor och spannmålsproduktion

Medarbetare sökes till gård med dikor och spannmålsproduktion. Arbetet är varierande och stimulerande där du får möjlighet att jobba med både djur och köra olika typer av moderna maskiner som finns på gården. Arbetsuppgifterna varierar med tiden på året. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Medarbetare sökes till gård med dikor och spannmålsproduktion.
Arbetet är varierande och stimulerande där du får möjlighet att jobba med både djur och köra olika typer av moderna maskiner som finns på gården. Arbetsuppgifterna varierar med tiden på året.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Fältsäljare, region väst

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand b... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan!
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och de sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär en hel del resor kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga. Vidare är du är rådgivande, relationsskapande och inger förtroende i din kommunikation med kunder.
Vi söker dig som på något sätt tidigare kommit i kontakt med lantbruk eller gröna näringen, antingen via utbildning, arbetslivserfarenhet eller personligt intresse. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillsättning sker i maj-juni 2021.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region väst vilket inkluderar Västra Götalands län.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter på Jobbet.se Matilda Festin, 0704-451339 eller Lina Haglund, 0707-772373.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 21 februari 2021. Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullie... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du främst med nya kunder och vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckelframgång i denna rollen. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul! Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region väst vilket inkluderar Västra Götalands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen Visa mindre

Fältsäljare till expansivt bolag, region väst

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng? Välkommen med din ans... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt.
Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng?
Välkommen med din ansökan!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och besöken sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en fast konkurrenskraftig lön + provision.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Vi söker dig som har en utbildning inom den gröna näringen eller om du via tidigare arbetslivserfarenhet arbetat med eller mot lantbruk. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillsättning sker i augusti 2021.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region väst vilket inkluderar Västra Götalands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi kommer att ha en längre ansökningstid på grund av semesterperioder men vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Utbildning inom den gröna näringen eller om du via tidigare arbetslivserfarenhet arbetat med eller mot lantbruk
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare arbetat med försäljning inom denna branschOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Djurskötare

Söker djurskötare för jobb med slaktsvin. Rullande schema. Avtalsenlig lön. Lindells pigfarm ab Storegården Ottravad 52293 Tidaholm Visa mer
Söker djurskötare för jobb med slaktsvin.
Rullande schema.
Avtalsenlig lön.
Lindells pigfarm ab
Storegården Ottravad
52293 Tidaholm Visa mindre