Lediga jobb Hökensås Sportfiske AB i Tidaholm

Se alla lediga jobb från Hökensås Sportfiske AB i Tidaholm. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Tidaholm som finns inom det yrket.

Fiskeritekniker - Fiskodlingsarbetare

Vi söker en fiskeritekniker för arbete vid Källefalls fiskodling och Baltak fiskodling. Tjänsten omfattar heltidsarbete och gäller tills vidare med sex månaders provanställning. Tillträde enligt önskemål, gärna 1 april. Som fiskodlare hos oss arbetar du med uppfödning av fisk främst regnbåge men även arter som öring, röding och harr. Odlingen hanterar hela livscykeln såsom egen avelslinje, produktion av rom, sportfisk samt sättfisk. Arbetsuppgifterna omfat... Visa mer
Vi söker en fiskeritekniker för arbete vid Källefalls fiskodling och Baltak fiskodling.
Tjänsten omfattar heltidsarbete och gäller tills vidare med sex månaders provanställning. Tillträde enligt önskemål, gärna 1 april.
Som fiskodlare hos oss arbetar du med uppfödning av fisk främst regnbåge men även arter som öring, röding och harr. Odlingen hanterar hela livscykeln såsom egen avelslinje, produktion av rom, sportfisk samt sättfisk. Arbetsuppgifterna omfattar bl.a. daglig tillsyn, utfodring, underhåll av utrustning, fisktransport och journalföring. Helg och jourarbete förekommer omfattar normalt en helg i månaden.
Personliga egenskaper
Uppskattar att arbeta praktiskt
God fysik
God samarbetsförmåga men kan arbeta självständigt
Är lösningsorienterad, noggrann och pålitligMeriterande
Gymnasieutbildning
Talar och skriver svenska
Körkort, gärna BE-kort
Utbildning inom biologi, vattenbruk, fiskodling
Gärna erfarenhet av praktisk arbeta så som svetsning, elektriker och transporter
Erfarenhet inom fiskodlingVi erbjuder
Utvecklande och spännande arbete
Lön enligt. kollektivavtal
Kompetensutveckling
Trivsam arbetsplatsOm Hökensås Sportfiske AB
Hökensås Sportfiske AB har sin tidigaste grund i Källefalls fiskodling med start 1906. Under 1950-tal styrdes verksamheten om till att odla sättfisk för sportfisketurism i sjöarna på Hökensås. 1957 öppnades Hökensås upp för försäljning av fiskekort och detta skedde i Hushållningssällskapets regi.
Idag är Hökensås Sportfiske AB ett helägt dotterbolag till Hushållningssällskapet Västra. Företaget bedriver sportfiskeverksamhet på Hökensås, i Baltaks strömmar i Tidan, samt sjöar i Tiveden. Fiskodling med egen avelslinje bedrivs i två egna odlingar, Källefall och Baltak.
I huvudsak odlas regnbåge från egen avelslinje, men kompensationsodling av andra arter kan förekomma. Odlingen förser företagets fiskeområden med sättfisk, samt är en viktig leverantör av sättfisk till andra sportfiskeområden och fiskeklubbar.
Hökensås Sportfiske AB är ett av landets ledande sportfiskeföretag med en helhetslösning vad avser sättfiskproduktion, sportfisketurism samt butik kopplat till sportfiskeområdet på Hökensås.
För mer information
Per Karlsson: 0708-391616, [email protected]
Personalrepresentant: Marcus Hermansson-Thorvald 0502-23000, [email protected]
Ansökan med CV, referenser och kontaktuppgifter skickas till VD Per Karlsson: [email protected] Visa mindre