Lediga jobb NearYou Borås 7H AB i Tidaholm

Se alla lediga jobb från NearYou Borås 7H AB i Tidaholm. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Tidaholm som finns inom det yrket.

NC/CNC-operatör sökes till kund i Tidaholm

Om företaget Vill du arbeta i en miljö där din potential uppmuntras och där du ges möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt? Då kan rollen som NC/CNC-operatör hos vår kund i Tidaholm vara något för dig! Tjänstebeskrivning Bli en del av vår kund i Tidaholm som NC/CNC-operatör och upplev en varierad arbetsdag där du huvudsakligen arbetar med en NC-styrd maskin för produktion av lågserie. Denna roll erbjuder också möjligheten till arbetsr... Visa mer
Om företaget

Vill du arbeta i en miljö där din potential uppmuntras och där du ges möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt? Då kan rollen som NC/CNC-operatör hos vår kund i Tidaholm vara något för dig!

Tjänstebeskrivning

Bli en del av vår kund i Tidaholm som NC/CNC-operatör och upplev en varierad arbetsdag där du huvudsakligen arbetar med en NC-styrd maskin för produktion av lågserie. Denna roll erbjuder också möjligheten till arbetsrotation för att berika din erfarenhet och göra din arbetsdag ännu mer mångsidig. Du kommer att få möjlighet att delta i enklare programmering och ställa in nya jobb, allt med utgångspunkt från produktspecifikationer och etablerade rutiner.

Som en del av ditt ansvarsområde kommer du att ha egen maskin och säkerställa att rätt verktyg, jiggar och fixturer är på plats för varje specifikt jobb. Utöver detta kommer du att aktivt delta i initiativ för att förbättra kvaliteten och öka produktionseffektiviteten. Dessutom kommer du att spela en viktig roll i att främja en positiv arbetsmiljö och bidra till att skapa en bra stämning inom arbetsgruppen.

Ta chansen att bli en del av vårt team där din kompetens och engagemang kommer att uppskattas och där du kan växa och utvecklas i din roll som NC/CNC-operatör.

Kvalifikationer
Vi erbjuder en roll som präglas av variation och utmaningar, där kunden strävar efter att se varje individ växa och blomstra.

Vi letar efter dig med ett starkt intresse för teknik och med några års erfarenhet inom verkstadsbranschen, särskilt inom NC/CNC. Om du dessutom har en teknisk utbildning och söker nya utmaningar inom området är du den vi letar efter. Du värdesätter lagarbete och strävar efter att utveckla både dig själv, ditt arbete och ditt team.

Personliga egenskaper är också av stor vikt för oss. Vi uppskattar att du är positiv, ödmjuk och har en vilja att ta initiativ och förbättra. Om du har erfarenhet av bäddfräs eller tidigare arbete med affärssystemet Monitor ser vi det som mycket meriterande.

Gå med i vårt team och ta chansen att vara en del av en dynamisk och växande arbetsmiljö där din kompetens och engagemang kommer att uppskattas och belönas.

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.
Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Visa mindre

Produktionspersonal till AC-Floby

Ansök    Jan 5    NearYou Borås 7H AB    Flödesoperatör
Om företaget Automotive Components Floby AB (AC Floby) är en aktör inom fordonsindustrin som utvecklar och tillverkar komponenter såsom vevstakar, bromsskivor och nav. Deras kunder är bland annat Volvo AB, Volvo Cars, Ford och Jaguar med flera. AC Floby är ett helägt dotterbolag till Volvo Cars. Vi erbjuder våra globala kunder tillverkning av produkter enligt fordonsindustrins högsta standard inom kvalitet, precision och miljöpåverkan. Produkterna leverera... Visa mer
Om företaget
Automotive Components Floby AB (AC Floby) är en aktör inom fordonsindustrin som utvecklar och tillverkar komponenter såsom vevstakar, bromsskivor och nav. Deras kunder är bland annat Volvo AB, Volvo Cars, Ford och Jaguar med flera. AC Floby är ett helägt dotterbolag till Volvo Cars. Vi erbjuder våra globala kunder tillverkning av produkter enligt fordonsindustrins högsta standard inom kvalitet, precision och miljöpåverkan. Produkterna levereras med glädje och stolthet från fabriken i Floby där stolta medarbetare med stort engagemang, bred erfarenhet och hög kompetens arbetar.
AC Floby strävar efter ett vara en attraktiv och hållbar arbetsgivare genom att bl.a. erbjuda en rad olika förmåner. Mångfald ser vi som en tillgång då vi kan nyttja olika kompetenser, erfarenheter och bakgrund för att på bästa sätt driva verksamheten framåt.

AC Floby har en ljus framtid och står inför ett nytt steg i riktningen mot att fortsätta vara en hållbar och växande organisation. Efter årsskiftet startar arbetet med att börja tillverka elmotorer på plats i Floby, något som genomsyrar hela företaget med motivation och stolthet.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi engagerade samt kunniga operatörer och montörer till AC-Flobys Nav-avdelning för ett tidsbegränsat uppdrag fram till semestern 2024.

Du kommer bland annat arbeta med:
- Maskinövervakning
- Montering
- Kvalitetskontroller och mätning
- Truckkörning
- Omställning av maskiner

Din profil
AC Floby söker nu efter tekniskt intresserade personer som är redo att bli en passande pusselbit i deras engagerade team. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom industrin eller en gymnasial utbildning med teknisk inriktning. För att vara kvalificerad för rollen krävs körkort och tillgång till bil samt truckkort A+B.

Bra kommunikation på svenska, både i tal och skrift, är viktig eftersom det är en nödvändig komponent i arbetet och för säkerheten.

Vi söker dig som är en driven, noggrann och målmedveten lagspelare som kan hantera varierande arbetsuppgifter.

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullservice företag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Svetsare till kund i Tidaholm

Om företaget Vi söker nu personal för kommande behov till vår kund i Tidaholm. Du kommer inledningsvis bli anställd av Söder & Co och arbeta hos ett av våra kundföretag. För rätt personer kan inhyrningen leda till anställning hos kundföretaget. Skiftarbete kan förekomma och vi ser gärna att du är bekväm med att arbeta obekväma arbetstider. Dina arbetsuppgifter Har du erfarenhet som svetsare och är intresserad av att jobba inom industrin har vi jobbet för... Visa mer
Om företaget
Vi söker nu personal för kommande behov till vår kund i Tidaholm. Du kommer inledningsvis bli anställd av Söder & Co och arbeta hos ett av våra kundföretag.

För rätt personer kan inhyrningen leda till anställning hos kundföretaget. Skiftarbete kan förekomma och vi ser gärna att du är bekväm med att arbeta obekväma arbetstider.

Dina arbetsuppgifter
Har du erfarenhet som svetsare och är intresserad av att jobba inom industrin har vi jobbet för dig. Vi söker dig som har ett tekniskt och mekaniskt intresse samt som kan läsa och förstå svetsritningar. Meriterande för tjänsten är om du behärskar svetsmetoden MIG/MAG/TIG.

Din profil
Du som söker är allmänt händig, självgående och noggrann. Du har god fysik och gillar att arbeta både enskilt och i grupp. Som person behöver du även vara ordningsam, gilla att hitta lösningar och vara villig att lära nytt. Du måste vara driven/effektiv i ditt arbete och hela tiden arbeta med kvalité som högsta prioritering.

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullservice företag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning.

Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre