Lediga jobb NOBIA Production Sweden AB i Tidaholm

Se alla lediga jobb från NOBIA Production Sweden AB i Tidaholm. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Tidaholm som finns inom det yrket.

PRODUKTIONSLEDARE - NOBIA TIDAHOLM

Nobia är Europas ledande köksspecialist. Vi är stolta över att vara en del av miljontals människors vardag där köket fått en alltmer central roll. I gruppen är vi arton lokalt starka varumärken, bland andra Marbodal, HTH, Sigdal och Uno form. Nobia söker nu produktionsledare till fabriken i Tidaholm. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att utveckla både människa och process i en tillverkande industri. Befattningen ingår i vår Produktionsledning... Visa mer
Nobia är Europas ledande köksspecialist. Vi är stolta över att vara en del av miljontals människors vardag där köket fått en alltmer central roll. I gruppen är vi arton lokalt starka varumärken, bland andra Marbodal, HTH, Sigdal och Uno form.

Nobia söker nu produktionsledare till fabriken i Tidaholm. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att utveckla både människa och process i en tillverkande industri. Befattningen ingår i vår Produktionsledning och du rapporterar till Produktionschef.

Om tjänsten:

Som produktionsledare för ett av våra produktionsavsnitt kommer du att ansvara för säkerhet, kvalitet, leverans, ekonomi, miljö och medarbetare. Du leder ett produktionsteam som jobbar med förändringsarbetet på avdelningen för att möta fabrikens övergripande mål.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Leda och utveckla avdelningen för att möta uppsatta mål.
• Jobba med ständiga förbättringar genom LEAN-verktyg.
• Leda det tvärfunktionella produktionsteamets arbete med att eliminera förluster i området.
• Jobba med att utveckla personalen genom dialog och samarbete.
• Följa upp och återkoppla.
• Fullt personal- och arbetsmiljöansvar på avdelningen.

Utöver detta ingår även samarbete med andra funktioner inom fabriken såsom Underhåll, Teknik och Planering.

Kvalifikationer:

• Ledarerfarenhet från tillverkande industri.
• Erfarenhet av förbättringsarbete genom LEAN-verktyg.
• Kunskap om personal- och arbetsmiljöansvar.
• Har du erfarenhet av ytbehandling är det en merit men inget krav

Vem är du?

För att trivas och bli framgångsrik i den här rollen vill vi att du brinner för ledarskap, bygga team och har förmåga att entusiasmera och utveckla medarbetare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ledarskap inom liknande industri. Vi söker en kollega som är lösningsorienterad, målfokuserad och flexibel samt också har lätt för att anpassa sig till förändrade omständigheter. Du har ett stort intresse för teknik och deltar gärna bidragande i samtal och diskussioner. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Hur du söker tjänsten:

För att hjälpa oss att placera rätt personer i rätt roll tror vi på vetenskapsbaserade och rättvisa bedömningsmetoder. Vi följer en kompetensbaserad, strukturerad intervjuprocess där dina färdigheter, erfarenheter och attribut som är relevanta för rollen och Nobia kommer att bedömas. Som en del av vår rekryteringsprocess används tester före anställning för att hjälpa oss att öka vår anställningsframgång genom att identifiera de kandidater som mest sannolikt kommer att trivas och bli framgångsrika i rollen. Vi erkänner att det finns två parter som fattar ett beslut i denna process och välkomnar dig att ställa alla frågor du kan ha när som helst i processen.

Vi jobbar med löpande urval och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 28april. Om du har några frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Produktionschef Mikael Levinsson, 070 315 77 47 [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi söker kompetenta medarbetare som kan tillföra värde till vår verksamhet. Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska kunna utvecklas på våra arbetsplatser, oavsett kön, ålder, etnicitet, sexuell läggning, religion eller funktionsnedsättning. Visa mindre

Medarbetare Projektservice - Marbodal

Marbodal är en del av Nobia, Europas ledande köksspecialist med 18+ starka köksvarumärken. Vår mission på Marbodal är att hjälpa till att skapa kök där hela livet ska få ta plats. Det genuina hantverket, inspirerande lösningar och känsla för design gör att vi kan erbjuda våra kunder just den köksupplevelse Marbodal gjort sig kända för i snart 100 år. Vill du arbeta på en avdelning tillsammans med engagerade kollegor och med kunden i fokus? På vår avdelni... Visa mer
Marbodal är en del av Nobia, Europas ledande köksspecialist med 18+ starka köksvarumärken. Vår mission på Marbodal är att hjälpa till att skapa kök där hela livet ska få ta plats. Det genuina hantverket, inspirerande lösningar och känsla för design gör att vi kan erbjuda våra kunder just den köksupplevelse Marbodal gjort sig kända för i snart 100 år.

Vill du arbeta på en avdelning tillsammans med engagerade kollegor och med kunden i fokus?

På vår avdelning Projektservice arbetar vi för att ge våra kunder kvalificerad rådgivning och vägledning. Du kommer att vara en del av team Order eller team Anbud som är två energifyllda team där vi har väldigt roligt ihop. Du kommer att vara närmaste kontakten med våra kunder och tillsammans med oss blir du en viktig del i Marbodals kundupplevelse.

Som medarbetare inom Projektservice kommer du bl.a.:

• Orderlägga och rita upp kök vid mindre förfrågningar och större projekt.
• Offerera mindre och större förfrågningar samt rita kök i vårt ritverktyg
• Ge support kring produkter och dess funktioner
• Övriga förekommande kundfrågor

Praktisk erfarenhet från liknande uppgifter är meriterande men inte något krav, vi lägger stor vikt kring dina personliga egenskaper och intresse för att utvecklas med oss och rollen. Vi kommer ge dig verktygen och utbildningen du behöver för att bygge en bra grund.

Vem söker vi?

Som medarbetare på Projektservice innebär det dagliga arbetet att leverera hög service i en försäljningsinriktad supportfunktion. Vi söker dig som brinner för service, kommunikation och problemlösning. Du motiveras av kontakten med människor på olika nivåer och med olika förutsättningar. Vi bemöter våra kunder genom att vara lyhörda, flexibla och enkla att samarbeta med. Som person har du en positiv inställning som också tillför energi till teamet.

Du föredrar att arbeta strukturerat och lösningsfokuserat för att skapa mervärde hos våra kunder. Du är initiativtagande och triggas av att lära dig nytt och bemöta nya utmaningar.

Kunskap och erfarenhet:

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning samt har förmåga att lära dig nya saker snabbt och navigera i olika system. Erfarenhet från ritprogram/verktyg är meriterande.

Du behärskar Officepaketet och har en hög system- och datorvana samt gärna dokumenterad erfarenhet av arbete i administrativa stödsystem. Du talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska.

Placeringsort: Tidaholm

Omfattning: Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning

Arbetstider: Kl. 07:00-16:00, en gång varannan vecka 08:00-17:00

Hur du söker tjänsten?
Ansök med ditt CV eller länk till uppdaterad LinkedIn-profil. Du behöver inte dela något personligt brev. Sista ansökningsdag är 2023-04-30. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag då vi jobbar med urval löpande. Vi hanterar ej ansökningar som kommer via post/email. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Talent Acquisition Partner Jonatan Lindoff, [email protected]

Om rekryteringsprocessen

För att hjälpa oss placera rätt personer i rätt roll tror vi på vetenskapsbaserade och rättvisa bedömningsmetoder. Vi följer en kompetensbaserad, strukturerad intervjuprocess där dina färdigheter, erfarenheter och egenskaper relevanta för rollen och Nobia kommer att bedömas. Som en del av vår rekryteringsprocess används tester före anställning för att hjälpa oss att öka vår rekryteringsframgång genom att identifiera de kandidater som med största sannolikhet kommer att trivas och bli framgångsrika i rollen. Vi är medvetna om att det finns två parter som fattar ett beslut i denna process och välkomnar dig att ställa alla frågor du kan ha i något skede av processen.

Vilka är vi?
Marbodal är ett av flera välkända varumärken inom Nobiakoncernen, Europas ledande köksinteriörföretag. Nobia skapar lönsamhet genom att kombinera skalfördelar med attraktiva kökserbjudanden. Koncernen har cirka 6 500 anställda i huvudsakligen åtta länder. Vår verksamhet liknar inte någon annan. Här blir du en del av en företagskultur som ger dig möjlighet att lära, arbeta hållbart och, framför allt, bli inspirerad. Läs mer om hurdant det är att jobba hos oss här.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

HR-administratör till Nobia i Tidaholm

Vill du vara en del av Nobias spännande förändringsresa? Vi söker nu en engagerad HR-administratör för att förstärka vårt People & Culture (P&C) team vid produktionsenheten i Tidaholm. Vi letar efter en teamorienterad, professionell, driven och proaktiv individ som kommer att spela en nyckelroll i att stödja Nobias fortsatta tillväxt och framgång. Om Nobia Nobia bygger för närvarande en av Europas modernaste köksfabriker i Jönköping med hög automationsgr... Visa mer
Vill du vara en del av Nobias spännande förändringsresa? Vi söker nu en engagerad HR-administratör för att förstärka vårt People & Culture (P&C) team vid produktionsenheten i Tidaholm. Vi letar efter en teamorienterad, professionell, driven och proaktiv individ som kommer att spela en nyckelroll i att stödja Nobias fortsatta tillväxt och framgång.

Om Nobia

Nobia bygger för närvarande en av Europas modernaste köksfabriker i Jönköping med hög automationsgrad och stort fokus på hållbarhet. Med beräknade leveranser av de första köken från fabriken år 2024 blir detta en spännande och utvecklande arbetsplats. Vi investerar inte bara i vår fabrik utan även i våra anställda, med utbildningar och investeringar utöver det vanliga. Tidaholmsfabriken står inför stora förändringar, och som HR-administratör kommer du att spela en central roll genom att inspirera och värna om medarbetarna.

Om rollen

I rollen som HR-administratör kommer du att dagligen stödja Tidaholms-organisationen och P&C Business Partner, med fokus på ledarna inom Supply Chain och även kommersiella områden. Du kommer vara involverad i att flytta produktionen från Tidaholm till Jönköping och hantera följande:

- Utföra administrativa uppgifter och processer inom HR.

- Vara behjälplig med löneadministration

- Stödja P&C Business Partner i utveckling, planering och implementering av P&C-processer.

Tjänsten är en visstidsanställning på 8 månader med goda chanser till förlängning.

Placeringsort är Tidaholm med möjlighet att jobba på distans 1 dag i veckan.

Vem är du?

För att lyckas i rollen har du ett brett intresse av HR och ett strukturerat arbetssätt. Din positiva inställning och detaljorientering kommer att vara till stor nytta, särskilt med tanke på de stora förändringar vi genomgår. Du har en akademisk examen i personalvetenskap eller motsvarande och uttrycker dig flytande på både svenska och engelska i tal och skrift.

Varför Nobia?

På Nobia designar vi kök för livet och strävar efter att leda vägen inom design och hållbarhet. Vi är en gemenskap av femton starka lokala och internationella varumärken som drar nytta av att arbeta tillsammans. Med verksamhet som omfattar hela värdekedjan, från design till installation, erbjuder vi en dynamisk och inspirerande arbetsmiljö.

Din ansökan

Vi använder vetenskapsbaserade och rättvisa bedömningsmetoder för att placera rätt personer i rätt roll. En kompetensbaserad, strukturerad intervjuprocess kommer att användas för att bedöma dina färdigheter och erfarenheter relevanta för rollen och Nobia. Tester före anställning används för att öka anställningsframgången.

Har du frågor, kontakta Emma Elofsgård, Talent Acquisition Specialist, [email protected].

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2024-02-15.

Vi välkomnar alla ansökningar och strävar efter en inkluderande arbetsplats oavsett kön, ålder, etnicitet, sexuell läggning, religion eller funktionshinder.

Vi ser fram emot att höra från dig och att välkomna dig till Nobias team! Visa mindre

Ekonomiassistent med redovisningskunskap

Ekonomiassistent med redovisningskunskap Vår mission på Marbodal är att hjälpa till att skapa kök där hela livet ska få ta plats. Det genuina hantverket, inspirerande lösningar och känsla för design gör att vi kan erbjuda våra kunder just den köksupplevelse Marbodal gjort sig känd för de senaste 90 åren. Nu har du chansen att vara med från start när Nobia bygger Europas modernaste köksfabrik utanför Jönköping. Det innebär att vi kommer flytta produktion f... Visa mer
Ekonomiassistent med redovisningskunskap

Vår mission på Marbodal är att hjälpa till att skapa kök där hela livet ska få ta plats. Det genuina hantverket, inspirerande lösningar och känsla för design gör att vi kan erbjuda våra kunder just den köksupplevelse Marbodal gjort sig känd för de senaste 90 åren. Nu har du chansen att vara med från start när Nobia bygger Europas modernaste köksfabrik utanför Jönköping. Det innebär att vi kommer flytta produktion från Tidaholm till Jönköping inom ett par år, men vårt kontor och den här tjänsten kommer tillsammans med resten av Marbodals team blir kvar här i Tidaholm.

Till vår Ekonomiavdelning i Tidaholm söker vi nu en Ekonomiassistent. Du ingår i ett team på 4 personer och rapporterar till vår Redovisningschef.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du arbeta med leverantörreskontran, där största delen består av registrering av fakturor. Då vi förkonterar alla våra fakturor krävs det kunskap i baskontoplanen men även erfarenhet att kontera med kostnadsställen. Du kommer att ansvara för vårt attestregister och lägga upp användare och behörigheter utifrån denna. Du kommer även hantera frågor från övriga verksamheten gällande fakturor, avstämning av reskontror samt hantera bokföringsorder och sammanställa statistik. Det kan även uppstå andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ekonomi. Du kommer arbeta med systemen Opto och SAP.

Vem är du?

• Är noggrann, ansvarsfull och teamspelare.
• Är analytisk och gillar siffror.
• Är självgående.
• Är förändringsbenägen och flexibel, då Nobia är inne i en förändringsresa är det viktigt att du tycker att det är roligt och lärorikt att lära och tänka nytt
• Då denna tjänst innebär många olika kontakter internt och externt behöver du trivas i en social roll och ha en mycket god kommunikativ förmåga.

Önskad utbildning/erfarenhet:

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• Några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
• God användare av Excel och god systemvana.
• God förståelse för bokföring och redovisning.
• Goda kunskaper i Excel
• Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift

Övrigt:
Startdatum: Snarast
Placeringsort: Tidaholm eller Jönköping (resor mellan kontoren kan förekomma oavsett placeringsort) Visa mindre

People & Culture / HR-Generalist

Vill du vara med på Nobias förändringsresa? Nu förstärker vi vår People & Culture (P&C) avdelning och söker en teamorienterad, professionell och proaktiv HR-Generalist till vår produktionsenhet i Tidaholm. Du kommer att arbeta med chefer och medarbetare för att supportera Nobias fortsatta tillväxt och framgång. Vi bygger just nu en av Europas modernaste fabriker för tillverkning av kök i Jönköping. Med en hög grad av automation och stora satsningar på hål... Visa mer
Vill du vara med på Nobias förändringsresa? Nu förstärker vi vår People & Culture (P&C) avdelning och söker en teamorienterad, professionell och proaktiv HR-Generalist till vår produktionsenhet i Tidaholm. Du kommer att arbeta med chefer och medarbetare för att supportera Nobias fortsatta tillväxt och framgång.

Vi bygger just nu en av Europas modernaste fabriker för tillverkning av kök i Jönköping. Med en hög grad av automation och stora satsningar på hållbarhet blir det en spännande och utvecklande arbetsplats. Arbetet är i full gång och 2024 beräknas de första köken lämna fabriken. Du erbjuds arbete i ett företag som satsar på framtiden med utbildningar och investeringar utöver det vanliga. Fabriken i Tidaholm står inför stora förändringar där du blir en viktig del i att uppfylla vår vision "Designing Kitchens for Life", och möjlighet till att vara med på en unik förändringsresa.

Om rollen:

I rollen som HR-Generalist tillhandahåller du dagligt HR-stöd till Tidaholms-organisationen och P&C Business Partner, med primärt fokus på ledarna inom organisationen. Huvudfokus är inom Supply Chain, men det kommer även att finnas uppgifter från den kommersiella sidan. Den exakta fördelningen av arbetsuppgifter kommer utformas efter din kompetens och verksamhetens behov. Tjänsten är till en början placerad i Tidaholm där du kommer vara involverad i flytten av vår produktion från Tidaholm till Jönköping. Efter flytten till Jönköping kommer du att utgå från vår nya fabrik på Torsvik.

Exempel på arbetsuppgifter / ansvarsområden:

• Utförande av administrativa uppgifter och processer inom HR
• Arbetsuppgifter relaterade till svensk lagstiftning och juridiska frågor – hålla dig informerad om kollektivavtal samt arbetsrätt
• Stödja P&C Business Partner i pågående utveckling, planering och implementering av P&C-processer samt praxis
• Månads-, kvartals- och årsredovisningskrav

Vem är du?

För att lyckas och trivas i rollen bör du ha ett intresse av att arbeta brett inom HR-området. En generellt positiv inställning, strukturerat arbetssätt och ett detaljorienterat "mindset" ger goda förutsättningar. Då vi just nu genomgår en stor förändring där vi ska flytta produktionen från Tidaholm till vår nya fabrik i Jönköping kommer du mötas av en del större utmaningar vid olika tillfällen.

Du har några års erfarenhet från brett operativt HR-arbete i bolag inom produktion. Du besitter en akademisk examen i personalvetenskap eller motsvarande. Du har goda kunskaper inom arbetsrätt och erfarenhet av förhandling samt facklig samverkan. Det är starkt meriterande om du dessutom har kunskaper om kollektivavtal, eller om du har utvecklat processer och förändringsarbete. Du uttrycker dig väl på både på svenska och engelska i tal och skrift.

Varför jobba på Nobia?

På Nobia designar vi kök för livet. För oss betyder det att vi utvecklar väldesignade, vackra och känslomässigt konceptualiserade kök som talar till våra kunders hjärtan och sinnen. Kök som möjliggör en hållbar livsstil och minskad klimatpåverkan. Vi är femton starka lokala och internationella varumärken som drar nytta av fördelarna med att arbeta tillsammans. Med verksamhet som omfattar hela värdekedjan från design till installation, drivs vi av en gemensam ambition att leda vägen inom design och hållbarhet i vår bransch. Tillsammans bildar vi Europas ledande köksspecialist.

Om rekryteringsprocessen

För att hjälpa oss att placera rätt personer i rätt roll tror vi på vetenskapsbaserade och rättvisa bedömningsmetoder. Vi följer en kompetensbaserad, strukturerad intervjuprocess där dina färdigheter, erfarenheter och attribut som är relevanta för rollen och Nobia kommer att bedömas. Som en del av vår rekryteringsprocess används tester före anställning för att hjälpa oss att öka vår anställningsframgång genom att identifiera de kandidater som är mest benägna att trivas och bli framgångsrika i rollen. Vi är medvetna om att det finns två parter som fattar ett beslut i denna process och välkomnar dig att ställa alla frågor du kan ha i något skede av processen.

Vi ber dig skicka in din ansökan så snart som möjligt men senast 2023-04-02. Om du har några frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Jonatan Lindoff, Talent Acquisition Partner, [email protected]

Vi ser fram emot att höra av dig!

Vi söker duktiga medarbetare som kan tillföra värde till vår verksamhet. Vi arbetar aktivt för att våra anställda ska kunna utvecklas på våra arbetsplatser, oavsett kön, ålder, etnicitet, sexuell läggning, religion eller funktionshinder. Visa mindre

Projektledare (visstid)

Vill du arbeta i en roll som kombinerar projektledning, kommunikation och administrativa uppgifter? Vi söker en nyfiken och strukturerad Projektledare som kommer fokusera på ett specifikt projekt som omfattar stort antal produkter ska bytas ut i Sverige och Norge. Som Projektledare hos oss på Nobia kommer du leda det specifika projektet från start till avslut. Detta innebär bland annat ansvar att koordinera och leda projektteamet. Tillsammans med projekt... Visa mer
Vill du arbeta i en roll som kombinerar projektledning, kommunikation och administrativa uppgifter?

Vi söker en nyfiken och strukturerad Projektledare som kommer fokusera på ett specifikt projekt som omfattar stort antal produkter ska bytas ut i Sverige och Norge.

Som Projektledare hos oss på Nobia kommer du leda det specifika projektet från start till avslut. Detta innebär bland annat ansvar att koordinera och leda projektteamet. Tillsammans med projektteamet skapar ni de bästa förutsättningarna till ett effektivt arbete framåt. Du leder arbetet i att förbereda och genomföra utbyte av produkter ute hos kunder samt ansvarar för administration, koordinering, planering, genomförande och uppföljning.

Andra exempel på arbetsuppgifter:

• Fastställa arbetsprocess
• Budget
• Planering
• Leda projekt/arbetsgrupper med intern/extern personal
• Leda upphandling av externa montörer
• Samarbeta med funktioner inom fabriken och den kommersiella sidan ; produktion, leverantör, miljö och kvalitet, kunder och Kundservice.

Önskade kvalifikationer:

• Praktisk erfarenhet av projektledning
• Praktisk erfarenhet av koordinerande arbetsuppgifter
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.

Vi söker dig som:

• Är drivande och strukturerad
• Lösningsfokuserad och styrka i koordinering
• Har en förmåga att samarbeta och driva projekt
• God kommunikationsförmåga

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader.

Hur du söker:

För att hjälpa oss att placera rätt personer till rätt roll tror vi på vetenskapsbaserade och rättvisa bedömningsmetoder. Vi följer en kompetensbaserad, strukturerad intervjuprocess där din kompetens, erfarenhet och egenskaper som är relevanta för rollen och Nobia kommer att bedömas. Som en del av vår rekryteringsprocess används tester före anställning för att hjälpa oss att öka anställningsframgången genom att identifiera de kandidater som med största sannolikhet kommer att trivas och lyckas i rollen. Vi inser att det finns två parter som fattar ett beslut i denna process och välkomnar dig att ställa alla frågor du kan ha när som helst i processen.

Vi jobbar med urval och intervjuer löpande, så ansök redan idag. Sista ansökningsdag är 29/1 2023.

För ytterligare frågor kring tjänsten kontakta Robert Holst, [email protected]. För frågor som rör rekryteringsprocessen kontakta Talent Acquisition Partner Jonatan Lindoff, [email protected] Visa mindre

Kundservicemedarbetare - visstid

Vår mission på Marbodal är att hjälpa till att skapa kök där hela livet ska få ta plats. Det genuina hantverket, inspirerande lösningar och känsla för design gör att vi kan erbjuda våra kunder just den köksupplevelse Marbodal gjort sig känd för de senaste 90 åren. Vill du arbeta på en avdelning tillsammans med engagerade kollegor och med kunden i fokus? På vår avdelning Kundservice arbetar vi för att ge våra kunder kvalificerad rådgivning och vägledning.... Visa mer
Vår mission på Marbodal är att hjälpa till att skapa kök där hela livet ska få ta plats. Det genuina hantverket, inspirerande lösningar och känsla för design gör att vi kan erbjuda våra kunder just den köksupplevelse Marbodal gjort sig känd för de senaste 90 åren.

Vill du arbeta på en avdelning tillsammans med engagerade kollegor och med kunden i fokus?

På vår avdelning Kundservice arbetar vi för att ge våra kunder kvalificerad rådgivning och vägledning. Du kommer att vara en del av ett team där vi har väldigt roligt ihop. Du kommer att vara närmaste kontakten med våra kunder och tillsammans med oss blir du en viktig del i Marbodals kundupplevelse.

Som medarbetare inom Kundservice kommer du bl.a.:

• Ge support i kundärenden som rör beställningar, reklamationer och leveranser
• Ge support kring produkter och dess funktioner
• Övriga förekommande kundfrågor

Du kommer utgå från vårt kontor i Tidaholm. Du deltar i förbättringsarbete både inom avdelningen och för våra kunder. Tillsammans arbetar vi mot ständiga förbättringar och för att utveckla oss genom hela kundresan.

Vem söker vi?

Som medarbetare på Kundservice innebär det dagliga arbetet att leverera hög service i en försäljningsinriktad supportfunktion. Vi söker dig som brinner för service, kommunikation och problemlösning. Du motiveras och av kontakten med människor på olika nivåer och med olika förutsättningar. Vi bemöter våra kunder genom att vara lyhörda, flexibla och enkla att samarbeta med. Som person har du en positiv inställning som också tillför energi till teamet.

Du föredrar att arbeta strukturerat och lösningsfokuserat för att skapa mervärde hos våra kunder. Du är initiativtagande, orädd och triggas av att lära dig nytt och bemöta nya utmaningar.

Kunskap och erfarenhet:

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning samt har förmåga att lära dig nya saker snabbt och navigera i olika system. Dessutom trivs du med att arbeta i ett högt tempo tillsammans med ett drivet gäng. Har du erfarenhet av kundservice eller andra serviceinriktade yrken är det meriterande.

Du behärskar Officepaketet och har en hög system- och datorvana samt gärna dokumenterad erfarenhet av att arbete i administrativa stödsystem. Du talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska.

Avdelning: Kundservice

Bolag: Nobia Svenska Kök AB

Placeringsort: Tidaholm

Omfattning: Visstid, längst till och med 20221231

Arbetstider: Kl. 07:00-16:00, en gång varannan vecka 08:00-17:00

Frågor?

Rekryterande chef Linda Darolf svarar gärna på dina funderingar angående tjänsten på [email protected]

Hur du söker tjänsten?
Ansök nedan och skicka ditt CV och personliga brev senast 2022-06-01. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi hanterar ej ansökningar som kommer via post/email.

Vilka är vi?
Marbodal är ett av flera välkända varumärken inom Nobiakoncernen, Europas ledande köksinteriörföretag. Nobia skapar lönsamhet genom att kombinera skalfördelar med attraktiva kökserbjudanden. Koncernen har cirka 6 500 anställda i huvudsakligen åtta länder. Vår verksamhet liknar inte någon annan. Här blir du en del av en företagskultur som ger dig möjlighet att lära, arbeta hållbart och, framför allt, bli inspirerad. Läs mer om hurdant det är att jobba hos oss här.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljsupport Marbodal - Visstid

Vår mission på Marbodal är att hjälpa till att skapa kök där hela livet ska få ta plats. Det genuina hantverket, inspirerande lösningar och känslan för design gör att vi kan erbjuda våra kunder just den köksupplevelse Marbodal gjort sig känd för de senaste 90 åren. Vill du arbeta på en avdelning tillsammans med engagerade kollegor och med kunden i fokus? På vår avdelning Kund & Projektservice arbetar vi för att ge våra kunder kvalificerad rådgivning och ... Visa mer
Vår mission på Marbodal är att hjälpa till att skapa kök där hela livet ska få ta plats. Det genuina hantverket, inspirerande lösningar och känslan för design gör att vi kan erbjuda våra kunder just den köksupplevelse Marbodal gjort sig känd för de senaste 90 åren.

Vill du arbeta på en avdelning tillsammans med engagerade kollegor och med kunden i fokus?

På vår avdelning Kund & Projektservice arbetar vi för att ge våra kunder kvalificerad rådgivning och vägledning. Du kommer att vara en del i ett team där du arbetar nära våra kunder och tillsammans med oss blir du en viktig del i Marbodals kundupplevelse.

Som Säljsupport kommer du bl.a.

arbeta med orderhantering/handläggning mot kund, samt vid behov viss anbudshandläggning. I tjänsten ingår även uppgifter såsom telefonservice (support), teknisk support via mail. Andra exempel på arbetsuppgifter/ansvarsområden är:

• Tillvalshantering
• CET-support
• Revideringar
• Produktfrågor
• Kökslösningar
• BBR
• SIS
• Prissättning projekt
• Specialartiklar

Vem är du?

Som medarbetare hos oss innebär det dagliga arbetet att leverera hög service i en försäljningsinriktad supportfunktion. Vi söker dig som brinner för service, kommunikation och problemlösning. Du motiveras och av kontakten med människor på olika nivåer och med olika förutsättningar. Vi bemöter våra kunder genom att vara lyhörda, flexibla och enkla att samarbeta med. Som person har du en positiv inställning som också tillför energi till teamet. Du föredrar att arbeta strukturerat och lösningsfokuserat för att skapa mervärde hos våra kunder.

Kunskap och erfarenhet:

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning samt har förmåga att lära dig nya saker snabbt och navigera i olika system. Dessutom trivs du med att arbeta i ett högt tempo tillsammans med ett drivet gäng. Erfarenhet från ritprogram/verktyg är starkt meriterande.

Du behärskar Officepaketet och har en hög system- och datorvana samt gärna dokumenterad erfarenhet av att arbete i administrativa stödsystem. Du talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska. Du får gärna ha vana från orderhantering inom försäljning B2B och grundläggande kunskap inom KKPL samt ABM07.

Omfattning: Visstid, 6 månader

Arbetstider: Kl. 07:00-16:00, en gång varannan vecka 08:00-17:00

Hur du söker tjänsten?
Ansök nedan och skicka ditt CV och personliga brev senast 2022-04-17. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi hanterar ej ansökningar som kommer via post/email. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Jonatan Lindoff, [email protected]

Vilka är vi?
Marbodal är ett av flera välkända varumärken inom Nobiakoncernen, Europas ledande köksinteriörföretag. Nobia skapar lönsamhet genom att kombinera skalfördelar med attraktiva kökserbjudanden. Koncernen har cirka 6 500 anställda i huvudsakligen åtta länder. Vår verksamhet liknar inte någon annan. Här blir du en del av en företagskultur som ger dig möjlighet att lära, arbeta hållbart och, framför allt, bli inspirerad.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fabriksmedarbetare

Nobias fabrik i Tidaholm befinner sig i ett expansivt läge och vi söker nu duktiga fabriksmedarbetare! Vill du vara med på framgångsresan? Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kök... Visa mer
Nobias fabrik i Tidaholm befinner sig i ett expansivt läge och vi söker nu duktiga fabriksmedarbetare! Vill du vara med på framgångsresan?

Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbete de gör varje dag.

Vi söker dig som:

• Är noggrann och strukturerad.
• Tycker om att arbeta i grupp och samarbeta med andra.
• Är flexibel och gillar omväxlande arbetsuppgifter.
• Är van vid att arbeta enligt dokumenterade processer och rutiner.
• Erfarenhet från arbete i en tillverkande industri är meriterande.
• Vi ser gärna att du har avslutat en gymnasieutbildning, helst med industriinriktning.
• Du behöver även ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Arbetsuppgifter:
- Alla förekommande arbetsuppgifter inom fabriken såsom monteringsarbete, ytbehandling, lagerhantering och maskinbearbetning.
- I flertalet moment ingår truckkörning,. Truckkort och truckvana är därför meriterande.
- Inrapportera korrekt information i vårt produktionssystem.

Detaljer:
Anställningsform: Visstid med chans till förlängning.
Arbetstider: 2-skift. Möjlighet till nattarbete kan finnas.

Du som börjar hos oss kommer att påbörja din anställning i vår kompetenspool där du under din första period hos oss får möjlighet till en gedigen introduktion av företaget, kompletterande utbildningar och upplärning på de avdelningar där vi ser behov av just din kompetens!

Urval sker löpande, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 31 augusti. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter som du beskriver i ditt CV och personliga brev, som du laddar upp i samband med din ansökan. Ange också i din ansökan vilka truckbehörigheter du har och vilka trucktyper du har körvana av.

Vi tar inte emot ansökningar via mail eller telefon.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljsupport - Marbodal

Vår mission på Marbodal är att hjälpa till att skapa kök där hela livet ska få ta plats. Det genuina hantverket, inspirerande lösningar och känslan för design gör att vi kan erbjuda våra kunder just den köksupplevelse Marbodal gjort sig känd för de senaste 90 åren. Vill du arbeta på en avdelning tillsammans med engagerade kollegor och med kunden i fokus? På vår avdelning Kund & Projektservice arbetar vi för att ge våra kunder kvalificerad rådgivning och ... Visa mer
Vår mission på Marbodal är att hjälpa till att skapa kök där hela livet ska få ta plats. Det genuina hantverket, inspirerande lösningar och känslan för design gör att vi kan erbjuda våra kunder just den köksupplevelse Marbodal gjort sig känd för de senaste 90 åren.

Vill du arbeta på en avdelning tillsammans med engagerade kollegor och med kunden i fokus?

På vår avdelning Kund & Projektservice arbetar vi för att ge våra kunder kvalificerad rådgivning och vägledning. Du kommer att vara en del i ett team där du arbetar nära våra kunder och tillsammans med oss blir du en viktig del i Marbodals kundupplevelse.

Som Säljsupport kommer du bl.a.

arbeta med orderhantering/handläggning mot kund, samt vid behov viss anbudshandläggning. I tjänsten ingår även uppgifter såsom telefonservice (support), teknisk support via mail. Andra exempel på arbetsuppgifter/ansvarsområden är:

• Telefonservice
• Projektservice
• Configurasupport (system)
• Stora och små projekteringar
• Revideringar
• Beställningar av tillägg/tillval
• Offerthantering
• Reklamationer
• Kravärenden

Vem är du?

Som medarbetare hos oss innebär det dagliga arbetet att leverera hög service i en försäljningsinriktad supportfunktion. Vi söker dig som brinner för service, kommunikation och problemlösning. Du motiveras och av kontakten med människor på olika nivåer och med olika förutsättningar. Vi bemöter våra kunder genom att vara lyhörda, flexibla och enkla att samarbeta med. Som person har du en positiv inställning som också tillför energi till teamet. Du föredrar att arbeta strukturerat och lösningsfokuserat för att skapa mervärde hos våra kunder.

Kunskap och erfarenhet:

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning samt har förmåga att lära dig nya saker snabbt och navigera i olika system. Dessutom trivs du med att arbeta i ett högt tempo tillsammans med ett drivet gäng. Erfarenhet från ritprogram/verktyg är starkt meriterande.

Du behärskar Officepaketet och har en hög system- och datorvana samt gärna dokumenterad erfarenhet av att arbete i administrativa stödsystem. Du talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska. Du får gärna ha vana från orderhantering inom försäljning B2B och grundläggande kunskap inom KKPL samt ABM07.

Omfattning: Heltid, 6 månaders provanställning tillämpas

Arbetstider: Kl. 07:00-16:00, en gång varannan vecka 08:00-17:00

Hur du söker tjänsten?
Ansök nedan och skicka ditt CV och personliga brev senast 2022-04-17. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi hanterar ej ansökningar som kommer via post/email. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Jonatan Lindoff, [email protected]

Vilka är vi?
Marbodal är ett av flera välkända varumärken inom Nobiakoncernen, Europas ledande köksinteriörföretag. Nobia skapar lönsamhet genom att kombinera skalfördelar med attraktiva kökserbjudanden. Koncernen har cirka 6 500 anställda i huvudsakligen åtta länder. Vår verksamhet liknar inte någon annan. Här blir du en del av en företagskultur som ger dig möjlighet att lära, arbeta hållbart och, framför allt, bli inspirerad.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundservicemedarbetare

Vår mission på Marbodal är att hjälpa till att skapa kök där hela livet ska få ta plats. Det genuina hantverket, inspirerande lösningar och känsla för design gör att vi kan erbjuda våra kunder just den köksupplevelse Marbodal gjort sig känd för de senaste 90 åren. Vill du arbeta på en avdelning tillsammans med engagerade kollegor och med kunden i fokus? På vår avdelning Kundservice arbetar vi för att ge våra kunder kvalificerad rådgivning och vägledning.... Visa mer
Vår mission på Marbodal är att hjälpa till att skapa kök där hela livet ska få ta plats. Det genuina hantverket, inspirerande lösningar och känsla för design gör att vi kan erbjuda våra kunder just den köksupplevelse Marbodal gjort sig känd för de senaste 90 åren.

Vill du arbeta på en avdelning tillsammans med engagerade kollegor och med kunden i fokus?

På vår avdelning Kundservice arbetar vi för att ge våra kunder kvalificerad rådgivning och vägledning. Du kommer att vara en del av ett team där vi har väldigt roligt ihop. Du kommer att vara närmaste kontakten med våra kunder och tillsammans med oss blir du en viktig del i Marbodals kundupplevelse.

Som medarbetare inom Kundservice kommer du bl.a.:

• Ge support i kundärenden som rör beställningar, reklamationer och leveranser
• Ge support kring produkter och dess funktioner
• Övriga förekommande kundfrågor

Du kommer utgå från vårt kontor i Tidaholm. Du deltar i förbättringsarbete både inom avdelningen och för våra kunder. Tillsammans arbetar vi mot ständiga förbättringar och för att utveckla oss genom hela kundresan.

Vem söker vi?

Som medarbetare på Kundservice innebär det dagliga arbetet att leverera hög service i en försäljningsinriktad supportfunktion. Vi söker dig som brinner för service, kommunikation och problemlösning. Du motiveras och av kontakten med människor på olika nivåer och med olika förutsättningar. Vi bemöter våra kunder genom att vara lyhörda, flexibla och enkla att samarbeta med. Som person har du en positiv inställning som också tillför energi till teamet.

Du föredrar att arbeta strukturerat och lösningsfokuserat för att skapa mervärde hos våra kunder. Du är initiativtagande, orädd och triggas av att lära dig nytt och bemöta nya utmaningar.

Kunskap och erfarenhet:

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning samt har förmåga att lära dig nya saker snabbt och navigera i olika system. Dessutom trivs du med att arbeta i ett högt tempo tillsammans med ett drivet gäng. Har du erfarenhet av kundservice eller andra serviceinriktade yrken är det meriterande.

Du behärskar Officepaketet och har en hög system- och datorvana samt gärna dokumenterad erfarenhet av att arbete i administrativa stödsystem. Du talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska.

Avdelning: Kundservice

Bolag: Nobia Svenska Kök AB

Placeringsort: Tidaholm

Omfattning: Visstid, längst till och med 20220930

Arbetstider: Kl. 07:00-16:00, en gång varannan vecka 08:00-17:00

Frågor?

Rekryterande chef Linda Darolf svarar gärna på dina funderingar angående tjänsten på [email protected]

Hur du söker tjänsten?
Ansök nedan och skicka ditt CV och personliga brev senast 2022-04-01. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi hanterar ej ansökningar som kommer via post/email.

Vilka är vi?
Marbodal är ett av flera välkända varumärken inom Nobiakoncernen, Europas ledande köksinteriörföretag. Nobia skapar lönsamhet genom att kombinera skalfördelar med attraktiva kökserbjudanden. Koncernen har cirka 6 500 anställda i huvudsakligen åtta länder. Vår verksamhet liknar inte någon annan. Här blir du en del av en företagskultur som ger dig möjlighet att lära, arbeta hållbart och, framför allt, bli inspirerad. Läs mer om hurdant det är att jobba hos oss här.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Logistik & Produktionsutvecklare

Är du vår nya Logistik- & produktionsutvecklare i vår fabrik i Tidaholm? Vi söker dig som har ett genuint intresse för produktionsflöde och att uppfylla kundernas köksdröm och vill bli en del av vårt utökade planeringsteam. Nobia bygger just nu en av Europas modernaste fabriker för tillverkning av kök i Jönköping. Med en hög grad av automation och stor satsning på hållbarhet blir det en spännande och utvecklande arbetsplats som kommer erbjuda intressanta j... Visa mer
Är du vår nya Logistik- & produktionsutvecklare i vår fabrik i Tidaholm? Vi söker dig som har ett genuint intresse för produktionsflöde och att uppfylla kundernas köksdröm och vill bli en del av vårt utökade planeringsteam. Nobia bygger just nu en av Europas modernaste fabriker för tillverkning av kök i Jönköping. Med en hög grad av automation och stor satsning på hållbarhet blir det en spännande och utvecklande arbetsplats som kommer erbjuda intressanta jobb. Arbetet är i full gång och 2024 beräknas de första köken lämna fabriken. Parallellt byggs också en verksamhet i Tidaholm för specialproduktion. Du erbjuds arbete i ett företag som satsar på framtiden med utbildningar och investeringar utöver det vanliga. Fabriken i Tidaholm står inför stora förändringar där du blir en viktig del i att uppfylla vår vision "Designing Kitchens for Life", och möjlighet till att vara med på en unik förändringsresa.

Vilka är vi?

Välkommen till en grupp med stor känsla för lagspel, där det viktigaste är att vi tillsammans fokuserar på en hög leveranssäkerhet till våra kunder. Den ena dagen är inte den andra lik och vi jobbar med utveckling och lärande i fokus för att skapa en så flexibel grupp som möjligt.

Vad kommer du att göra som vår Logistik- & produktionsutvecklare?

Du blir en viktig kugge för att ta vår interna logistik, planering och produktion genom förändringsresan. I den här rollen kommer du få jobba brett, såväl strategiskt som operativt. Du kommer att vara ansvarig för planering av material och produktion inom ett område men också driva/delta i projekt i hela produktionen. Vi söker dig som har förmågan att driva de förändringar som du ser behöver genomföras - vi söker en initiativrik ”doer”. Du kommer jobba nära produktionsledning, teknikavdelning, inköpsavdelning och avdelningen för produktimplementation, och självklart nära medarbetarna i vår produktion.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med att arbeta i högt tempo, har ett öppet sinne till förändringar och ett intresse av att förstå hur allt hänger ihop i vår produktion. Du är en aktiv projektledare/deltagare som trivs med det operativa arbetet och att arbeta tvärfunktionellt. Du är en engagerad och ansvarstagande person som motiveras av att identifiera och genomföra förbättringar samt utveckla processer inom logistikområdet. Du är en god kommunikatör/pedagog som når framgång genom att få med dig människor. Kunskaper inom Excel, BI, PPT ser vi som meriterande.

Hur du söker tjänsten?

För att hjälpa oss placera rätt personer i rätt roll tror vi på vetenskapsbaserade och rättvisa bedömningsmetoder. Vi följer en kompetensbaserad, strukturerad intervjuprocess där dina färdigheter, erfarenheter och egenskaper relevanta för rollen och Nobia kommer att bedömas. Som en del av vår rekryteringsprocess används tester före anställning för att hjälpa oss att öka vår rekryteringsframgång genom att identifiera de kandidater som med största sannolikhet kommer att trivas och bli framgångsrika i rollen. Vi är medvetna om att det finns två parter som fattar ett beslut i denna process och välkomnar dig att ställa alla frågor du kan ha i något skede av processen.

Vi ber dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-02-27. Om du har några frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Jonatan Lindoff, Talent Acquisition Partner, ([email protected]).

Vi söker duktiga medarbetare som kan tillföra värde till vår verksamhet. Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska kunna utvecklas på våra arbetsplatser, oavsett kön, ålder, etnicitet, sexuell läggning, religion eller funktionsnedsättning.

Frågor?

För ytterligare frågor kring tjänsten, kontakta Planning Manager, Kenan Viden på telefon 0502-17276 eller mail ([email protected]). Visa mindre

Koordinator/Administratör (visstid)

Marbodal är en del av Nobia, Europas ledande köksspecialist med femton starka köksvarumärken. Vår mission på Marbodal är att hjälpa till att skapa kök där hela livet ska få ta plats. Det genuina hantverket, inspirerande lösningar och känsla för design gör att vi kan erbjuda våra kunder just den köksupplevelse Marbodal gjort sig känd för de senaste 90 åren. Vad kommer du att göra? Du kommer stötta Projektservice där du först och främst jobbar med mailen s... Visa mer
Marbodal är en del av Nobia, Europas ledande köksspecialist med femton starka köksvarumärken. Vår mission på Marbodal är att hjälpa till att skapa kök där hela livet ska få ta plats. Det genuina hantverket, inspirerande lösningar och känsla för design gör att vi kan erbjuda våra kunder just den köksupplevelse Marbodal gjort sig känd för de senaste 90 åren.

Vad kommer du att göra?

Du kommer stötta Projektservice där du först och främst jobbar med mailen som ditt främsta redskap, där du är den som säkerställer att våra kunder blir informerade när något är restnoterat i deras beställning samt informerar dem om när de restnoterade artiklarna förväntas levereras. Vidare kommer du även bistå vår transportör med leveransaviseringsuppgifter för att möjliggöra att leveransen levereras ut till kund i de fallen transportören inte lyckats få kontakt med leveransmottagaren.

Vad har du med dig?

Du är flink i fingrarna och tycker om att ge service, är bra på att strukturera upp ditt arbete och är van att jobba självständigt. Har du jobbat inom service och/eller administration är det meriterande.

Vad erbjuder vi?

En visstidsanställning till 30/6 med fast lön. Tjänsteställe Tidaholm. Start omgående.

Vilka är vi?

Marbodal är ett av flera välkända varumärken inom Nobiakoncernen, Europas ledande köksinteriörföretag. Nobia skapar lönsamhet genom att kombinera skalfördelar med attraktiva kökserbjudanden. Koncernen har cirka 6 500 anställda i huvudsakligen åtta länder. Vår verksamhet liknar inte någon annan. Här blir du en del av en företagskultur som ger dig möjlighet att lära, arbeta hållbart och, framför allt, bli inspirerad. Läs mer om hur det är att jobba hos oss här.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fabriksmedarbetare

Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbe... Visa mer
Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbete de gör varje dag.

Då Nobia är i ett expansivt läge söker vi fabriksmedarbetare till vår fabrik i Tidaholm. Anställningen är på visstid med chans till förlängning. Arbetstiden är två-skift och du kommer att arbeta i lag tillsammans med andra operatörer. Möjlighet till nattarbete kan finnas.

Vi söker dig som:

• Är noggrann och strukturerad.
• Tycker om att arbeta i grupp och samarbeta med andra.
• Är flexibel och gillar omväxlande arbetsuppgifter.
• Är van vid att arbeta enligt dokumenterade processer och rutiner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Alla förekommande arbetsuppgifter inom fabriken såsom monteringsarbete, ytbehandling, lagerhantering och maskinbearbetning.
• I flertalet moment så ingår det truckkörning.
• Säkerställa att rätt information rapporteras in i vårt produktionssystem.

Önskvärda kvalifikationer:

• Erfarenhet från arbete i en tillverkande industri.
• Truckkort och truckvana är meriterande. Ange i din ansökan vilka truckbehörigheter du har och vilka trucktyper du har körvana av.
• Vi ser gärna att du har avslutat en gymnasieutbildning, helst med industriinriktning.
• Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Urval sker löpande, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 12 september.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter som du beskriver i ditt CV och personligt brev.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fabriksmedarbetare

Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbe... Visa mer
Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbete de gör varje dag.

Då Nobia är i ett expansivt läge söker vi fabriksmedarbetare till vår fabrik i Tidaholm. Anställningen är på visstid med chans till förlängning. Arbetstiden är två-skift och du kommer att arbeta i lag tillsammans med andra operatörer. Möjlighet till nattarbete kan finnas.

Vi söker dig som:

• Är noggrann och strukturerad.
• Tycker om att arbeta i grupp och samarbeta med andra.
• Är flexibel och gillar omväxlande arbetsuppgifter.
• Är van vid att arbeta enligt dokumenterade processer och rutiner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Alla förekommande arbetsuppgifter inom fabriken såsom monteringsarbete, ytbehandling, lagerhantering och maskinbearbetning.
• I flertalet moment så ingår det truckkörning.
• Säkerställa att rätt information rapporteras in i vårt produktionssystem.

Önskvärda kvalifikationer:

• Erfarenhet från arbete i en tillverkande industri.
• Truckkort och truckvana är meriterande. Ange i din ansökan vilka truckbehörigheter du har och vilka trucktyper du har körvana av.
• Vi ser gärna att du har avslutat en gymnasieutbildning, helst med industriinriktning.
• Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Urval sker löpande, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 30 september.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter som du beskriver i ditt CV och personligt brev.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fabriksmedarbetare

Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbe... Visa mer
Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbete de gör varje dag.

Då Nobia är i ett expansivt läge söker vi fabriksmedarbetare till vår fabrik i Tidaholm. Anställningen är på visstid, med chans till förlängning. Arbetstiden är två-skift och du kommer att arbeta i lag tillsammans med andra operatörer.

Vi söker dig som:

• Är noggrann och strukturerad.
• Tycker om att arbeta i grupp och samarbeta med andra.
• Är flexibel och gillar omväxlande arbetsuppgifter.
• Är van vid att arbeta enligt dokumenterade processer och rutiner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Alla förekommande arbetsuppgifter inom fabriken såsom monteringsarbete, ytbehandling, lagerhantering och maskinbearbetning.
• I flertalet moment så ingår det truckkörning.
• Säkerställa att rätt information rapporteras in i vårt produktionssystem.

Önskvärda kvalifikationer:

• Erfarenhet från arbete i en tillverkande industri.
• Truckkort är meriterande.
• Vi ser gärna att du har avslutat en gymnasieutbildning, helst med industriinriktning.
• Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Arbetstiden är 2-skift.

Visstidsanställning tillämpas.

Urval sker löpande, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter som du beskriver i ditt CV och personligt brev.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fabriksmedarbetare

Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbe... Visa mer
Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbete de gör varje dag.

Då Nobia är i ett expansivt läge söker vi fabriksmedarbetare till vår fabrik i Tidaholm. Anställningen är på visstid, med chans till förlängning. Arbetstiden är två-skift och du kommer att arbeta i lag tillsammans med andra operatörer.

Vi söker dig som:

• Är noggrann och strukturerad.
• Tycker om att arbeta i grupp och samarbeta med andra.
• Är flexibel och gillar omväxlande arbetsuppgifter.
• Är van vid att arbeta enligt dokumenterade processer och rutiner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Alla förekommande arbetsuppgifter inom fabriken såsom monteringsarbete, ytbehandling, lagerhantering och maskinbearbetning.
• I flertalet moment så ingår det truckkörning.
• Säkerställa att rätt information rapporteras in i vårt produktionssystem.

Önskvärda kvalifikationer:

• Erfarenhet från arbete i en tillverkande industri.
• Truckkort är meriterande.
• Vi ser gärna att du har avslutat en gymnasieutbildning, helst med industriinriktning.
• Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Arbetstiden är 2-skift.

Visstidsanställning tillämpas.

Urval sker löpande, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter som du beskriver i ditt CV och personligt brev.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare till orderplock

Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbe... Visa mer
Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbete de gör varje dag.

Då Nobia är i ett expansivt läge söker vi nu ett antal lagermedarbetare med start 23 augusti. Du kommer att jobba på lagret och plocka ordrar direkt till våra kunder. Viss rotation med andra avdelningar förekommer. Huvudsakligen är det 2-skiftsarbete dagtid men vill du jobba natt kan det finnas möjlighet till detta. Anställningsformen är visstid med chans till förlängning.

Du:

• Är noggrann och kvalitetsmedveten.
• Tycker om att arbeta i grupp och samarbeta med andra men kan även jobba självständigt
• Kan jobba i ett högt tempo.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Orderplock och truckkörning
• Inrapportering av information till Nobias produktionssystem.

Önskvärda kvalifikationer:

• Erfarenhet från arbete på lager eller tillverkande industri
• Truckkort och truckvana är meriterande. Ange i din ansökan vilka truckbehörigheter du har och vilka trucktyper du har körvana av.
• Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning, helst med industriinriktning.
• Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Urval sker löpande, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter som du beskriver i ditt CV och personliga brev.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fabriksmedarbetare

Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbe... Visa mer
Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbete de gör varje dag.

Då Nobia är i ett expansivt läge söker vi fabriksmedarbetare till vår fabrik i Tidaholm. Anställningen är på visstid, med chans till förlängning. Arbetstiden är två-skift och du kommer att arbeta i lag tillsammans med andra operatörer.

Vi söker dig som:

• Är noggrann och strukturerad.
• Tycker om att arbeta i grupp och samarbeta med andra.
• Är flexibel och gillar omväxlande arbetsuppgifter.
• Är van vid att arbeta enligt dokumenterade processer och rutiner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Alla förekommande arbetsuppgifter inom fabriken såsom monteringsarbete, ytbehandling, lagerhantering och maskinbearbetning.
• I flertalet moment så ingår det truckkörning.
• Säkerställa att rätt information rapporteras in i vårt produktionssystem.

Önskvärda kvalifikationer:

• Erfarenhet från arbete i en tillverkande industri.
• Truckkort är meriterande.
• Vi ser gärna att du har avslutat en gymnasieutbildning, helst med industriinriktning.
• Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Arbetstiden är 2-skift.

Visstidsanställning tillämpas.

Urval sker löpande, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter som du beskriver i ditt CV och personligt brev.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fabriksmedarbetare

Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbe... Visa mer
Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbete de gör varje dag.

Då Nobia är i ett expansivt läge söker vi fabriksmedarbetare till vår fabrik i Tidaholm. Anställningen är på visstid, med chans till förlängning. Arbetstiden är två-skift och du kommer att arbeta i lag tillsammans med andra operatörer.

Vi söker dig som:

• Är noggrann och strukturerad.
• Tycker om att arbeta i grupp och samarbeta med andra.
• Är flexibel och gillar omväxlande arbetsuppgifter.
• Är van vid att arbeta enligt dokumenterade processer och rutiner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Alla förekommande arbetsuppgifter inom fabriken såsom monteringsarbete, ytbehandling, lagerhantering och maskinbearbetning.
• I flertalet moment så ingår det truckkörning.
• Säkerställa att rätt information rapporteras in i vårt produktionssystem.

Önskvärda kvalifikationer:

• Erfarenhet från arbete i en tillverkande industri.
• Truckkort är meriterande.
• Vi ser gärna att du har avslutat en gymnasieutbildning, helst med industriinriktning.
• Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Arbetstiden är 2-skift.

Visstidsanställning tillämpas.

Urval sker löpande, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter som du beskriver i ditt CV och personligt brev.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Industriunderhåll

Till fabriken i Tidaholm söker vi underhållsmekaniker och underhållselektriker för arbete med träbearbetningsutrustning och målningslinjer mm. Du erbjuds arbete i ett företag som satsar på framtiden med utbildningar och investeringar utöver det vanliga. Fabriken i Tidaholm står inför stora förändringar där du behövs för att ta den till nästa nivå. Du är serviceorienterad och förstår behovet av att jobba med ständiga förbättringar och kund, leverantörsför... Visa mer
Till fabriken i Tidaholm söker vi underhållsmekaniker och underhållselektriker för arbete med träbearbetningsutrustning och målningslinjer mm.

Du erbjuds arbete i ett företag som satsar på framtiden med utbildningar och investeringar utöver det vanliga. Fabriken i Tidaholm står inför stora förändringar där du behövs för att ta den till nästa nivå.

Du är serviceorienterad och förstår behovet av att jobba med ständiga förbättringar och kund, leverantörsförhållandet där kunden alltid är i centrum.

Du är ansvarstagande, noggrann, metodisk och jobbar för att lösa uppkomna problem och tar ansvar för ditt arbete och att dina kollegor får bra överlämningar och rapporter på ditt utförda arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Förebyggande underhåll, vilket utförs enligt fastslagna rutiner.
• Avhjälpande underhåll i tätt samarbete med kollegor inom UH.
• Förbättringsarbete i driftsäkerhetsteam.
• Datorarbete med rapportering av underhållsarbeten i vårt underhållssystem, API-pro.

Önskade kvalifikationer/erfarenheter för mekaniker:

• Verkstadsteknisk gymnasieutbildning.
• Erfarenhet från verkstadsarbete och mekanisk felsökning.
• Kunskaper inom pneumatik, hydraulik och rullningslager.
• Meriterande kunskaper inom mekaniskt underhåll.

Önskade kvalifikationer/erfarenheter för elektriker:

• Gymnasieutbildning med inriktning el och industriautomation.
• Erfarenhet från tillverkande industri och felsökning.
• Erfarenhet av styrsystem och robotprogrammering.
• Meriterande är kunskap inom industrielektriskt underhåll.

Vi söker dig som:

• är en självständig lagspelare.
• har ett tekniskt fritidsintresse och vill ha det som ett yrke.
• är kvalitetsmedveten och serviceinriktad, som ser problemlösning som en utmaning.

Arbetstiden är i huvudsak tvåskift, men andra arbetstider förekommer.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden som ett led i att öka jämställdheten på enheten.

Vi sätter stort värde på dina personliga kvalifikationer.

Frågor kring tjänsten besvara av underhållschef Mikael Stålnacke, tel. 0502–17230, [email protected]

Sök omgående dock senast 28 februari. Vi tillämpar löpande urval. Visa mindre

People and Culture Partner

People and Culture Partner Vill du vara med på vår förändringsresa? Nu förstärker vi vår HR-avdelning och söker en teamorienterad, professionell och driven People and Culture Partner till våra kommersiella enheter i Sverige Tidaholm och Älmhult. I HR-teamet kommer du att arbeta med chefer och medarbetare för att supportera Nobias fortsatta tillväxt och framgång. Om rollen Som People and Culture Partner kommer du att arbeta i en bred och operativ roll, s... Visa mer
People and Culture Partner

Vill du vara med på vår förändringsresa? Nu förstärker vi vår HR-avdelning och söker en teamorienterad, professionell och driven People and Culture Partner till våra kommersiella enheter i Sverige Tidaholm och Älmhult. I HR-teamet kommer du att arbeta med chefer och medarbetare för att supportera Nobias fortsatta tillväxt och framgång.

Om rollen
Som People and Culture Partner kommer du att arbeta i en bred och operativ roll, som sträcker sig över hela HR-området. Du arbetar konsultativt med chefsstöd i att göra skillnad rörande deras förmåga att engagera, motivera och leda sin medarbetare. Du supporterar i arbetsrättsliga frågor, fackliga förhandlingar, förändringsarbete, arbetsmiljö, rehabilitering och rekrytering. Du kommer även att vara ansvarig och utveckla vårt nya intranät.

Du kommer att tillhöra ett härligt team om fem personer där du ansvarar för att supportera ca ett tiotal chefer vars medarbetare är tjänstemän. Denna roll är ett föräldravikariat med start i början av januari 2021 med placering i Tidaholm. Nobia erbjuder dig ett omväxlande jobb i en miljö där utveckling, människor och affärer står i fokus. Vi är ett bolag där det händer mycket som går mot en ökad digitalisering och därmed behöver kontinuerlig utveckling av HR-processer och system.

Vem är du?
Det som kännetecknar dig som person är att du gillar att skapa struktur och driva saker i mål, är både prestigelös och affärsmässig samt gillar när det händer mycket. Du trivs i en roll med eget ansvar och tar gärna initiativ för att utveckla HR-processer. Självklart har du ett genuint intresse av att arbeta med människor och deras utveckling.

Kvalifikationer för rollen
Du har några års erfarenhet från brett operativt HR-arbete i bolag inom kundsupport, sälj eller liknande. Du besitter en akademisk examen i personalvetenskap eller motsvarande. Du har goda kunskaper inom arbetsrätt och erfarenhet av förhandling och facklig samverkan. Det är starkt meriterande om du dessutom har kunskaper om kollektivavtal, eller om du har utvecklat processer och förändringsarbete. Du uttrycker dig väl på både på svenska och engelska i tal och skrift.

Låter detta som något för dig?
I denna roll får du möjlighet att utveckla dig själv och verksamheten, du kommer att få samarbeta med många drivna och kompetenta personer. Skicka in din CV och personligt brev senast 8.11.2020. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor?
Om du har frågor angående tjänsten så svarar vår kunniga People and Culture Partner Nadia Forsmoo gärna på dem. Henne når du på adressen [email protected].

Vem är vi?
Nobia är Europas ledande köksspecialist med femton starka varumärken av vilka de mest kända är Marbodal, Magnet och HTH. Verksamheten består av utveckling, tillverkning och försäljning av kökslösningar. Varje vecka tillverkar vi över 140 000 kök och i våra butiker möter vi över 60 000 konsumenter. Nobia har cirka 6 300 medarbetare och en omsättning om cirka 13 miljarder kronor.

För att läsa mera om Nobia och hur det är att jobba hos oss gå in på vår karriärsida
https://careers.nobia.com/en/working-with-us/ Visa mindre

Underhållsmekaniker

Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbe... Visa mer
Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbete de gör varje dag.

Till fabriken i Tidaholm söker vi för omgående anställning en underhållsmekaniker som kommer att arbeta i tätt samarbete med övriga mekaniker och elektriker på avdelningen. Tjänsten rapporterar till vår underhållsledare.

Du kommer vara en viktig ”kugge” i att säkra driften i vår produktionsutrustning, både genom att förebygga så fel inte inträffar samt vid akuta reparationer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Mekaniskt förebyggande underhåll, vilket utförs enligt fastslagna rutiner.
• Avhjälpande underhåll i tätt samarbete med kollegor inom UH, men även tillsammans med andra stödfunktioner inom produktion för att lösa akuta maskinreparationer.
• Felsökning på maskiner vilket innebär att kunna arbeta analytiskt och hitta grundorsaken till problemet.
• Maskinbearbetning och tillverkning av enklare mekaniska konstruktioner.

Önskade kvalifikationer/erfarenheter:

• Verkstadsteknisk gymnasieutbildning.
• LEAN-kunskaper.
• Erfarenhet från verkstadsarbete och mekanisk felsökning.
• Pneumatik kunskap.
• Datorvana då alla underhållsarbeten rapporteras i vårt underhållssystem.
• Meriterande är kunskap inom elektriskt underhåll.

Vi söker dig som:

• Är självständig, men även kan samarbeta i grupp.
• Vill arbeta med teknik.
• Är kvalitetsmedveten.
• Är serviceinriktad.

Arbetstiden är tvåskift (nattskift kan bli aktuellt) och som medarbetare på UH deltar man i beredskap samt arbetar helgskift enligt fastställt schema.

Frågor kring tjänsten besvara av underhållsledare Sven Kling, tel 0502-17235, [email protected].

Vi tillämpar löpande urval. Visa mindre

Fabriksmedarbetare

Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbe... Visa mer
Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbete de gör varje dag.

Då Nobia är i ett expansivt läge söker vi fabriksmedarbetare till vår fabrik i Tidaholm för anställning med början i augusti. Arbetstiden är två-skift och du kommer att arbeta i lag tillsammans med andra operatörer.

Vi söker dig som:

• Är noggrann och strukturerad.
• Tycker om att arbeta i grupp och samarbeta med andra.
• Är flexibel och gillar omväxlande arbetsuppgifter.
• Är van vid att arbeta enligt dokumenterade processer och rutiner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Alla förekommande arbetsuppgifter inom fabriken såsom monteringsarbete, ytbehandling, lagerhantering och maskinbearbetning.
• I flertalet moment så ingår det truckkörning.
• Säkerställa att rätt information rapporteras in i vårt produktionssystem.

Önskvärda kvalifikationer:

• Erfarenhet från arbete i en tillverkande industri.
• Truckkort är meriterande.
• Vi ser gärna att du har avslutat en gymnasieutbildning, helst med industriinriktning.
• Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Arbetstiden är 2-skift.

Visstidsanställning tillämpas.

Urval sker löpande och på grund av kommande semesterstängning (v28-31) vill vi att du söker så fort som möjligt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter som du beskriver i ditt CV och personligt brev.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Underhållselektriker

Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbe... Visa mer
Nobia är Europas ledande köksspecialist med starka köksvarumärken i sju europeiska länder, däribland Magnet i Storbritannien, HTH, Marbodal, Sigdal, Norema och Invita i Norden samt ewe, Intuo och FM i Österrike och Bribus i Nederländerna. Vi är cirka 6 300 medarbetare som utvecklar, producerar och säljer attraktiva kökslösningar. Och det är helt upp till var och en av våra medarbetare och utrymmet vi ger dem att lära, utvecklas och vara stolt över det arbete de gör varje dag.

Vi söker nu en medarbetare till vår Underhållsavdelning i Tidaholm.

Som Underhållselektriker som kommer du att arbeta i tätt samarbete med övriga elektriker och mekaniker på Underhållsavdelningen. Du kommer vara en viktig ”kugge” i att säkra driften i vår produktionsutrustning, både genom att förebygga så felen inte inträffar, och vid akuta reparationer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Elektriskt förebyggande underhåll vilket utförs enligt fastslagna rutiner
• Avhjälpande underhåll i tätt samarbete med kollegor inom UH, men även tillsamman med andra stödfunktioner inom produktion för att lösa akuta maskinreparationer.
• Felsökning på maskiner vilket innebär att kunna arbeta analytiskt och hitta grundorsaken till problemet
• Delta i förbättringsarbete i fabrikens maskinpark i tvärfunktionella team.

Vi söker dig som:

• Har industrielektrisk erfarenhet med felsökning och styrsystemserfarenhet.
• Kan ta ansvar för eget deltagande i något av fabrikens förbättringsteam.
• Känner stolthet för ett bra utfört arbete.
• Kan arbeta med olika människor och kunna ge och ta för att uppnå ett mål.
• Kan arbeta både självständigt och i grupp.

Önskade kvalifikationer:

• Elektrisk / automation gymnasieutbildning
• Industriella styrsystem inom PLC och robotteknik
• Utbildning inom LEAN , meriterande om det är LEAN för underhåll

Vi söker en person som är nyfiken på ny teknik inom både styrsystem och robotprogrammering, då det i fabrikens fleråriga investeringsplan finns med nyinvesteringar som kommer ge spännande möjligheter för den som vill kliva fram och vara en del av detta.

Arbetstiden är tvåskift, men där man även ingår i ett schema för både beredskap och helgskift tillsammans med övriga på avdelningen.

Frågor kring tjänsten besvaras av Underhållschef Sven Kling tel 0502-172 35

Vi tillämpar löpande urval. Visa mindre