Lediga jobb som Ekonomichef i Tidaholm

Se lediga jobb som Ekonomichef i Tidaholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Tidaholm som finns hos arbetsgivaren.

Interim ekonomikonsult till Hellidens Folkhögskola i Tidaholm

Ansök    Dec 19    Andara Group AB    Ekonomichef
Vi söker en självgående ekonomikonsult för ett interimsuppdrag på Hellidens Folkhögskola. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du går in som ekonomiansvarig under en rekryteringsprocess med start omgående och under 3-4 månader med möjlighet till förlängning. På Hellidens slott, som är beläget strax utanför Tidaholm, bedrivs en folkhögskola med internat, lunchservering och vandrarhem med konferensverksamhet. Till skolan hör dessutom två filialer, en i centra... Visa mer
Vi söker en självgående ekonomikonsult för ett interimsuppdrag på Hellidens Folkhögskola. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du går in som ekonomiansvarig under en rekryteringsprocess med start omgående och under 3-4 månader med möjlighet till förlängning.

På Hellidens slott, som är beläget strax utanför Tidaholm, bedrivs en folkhögskola med internat, lunchservering och vandrarhem med konferensverksamhet. Till skolan hör dessutom två filialer, en i centrala Tidaholm och en i Skövdes kulturkvarter. Inom verksamheten arbetar 36 medarbetare. Folkhögskolan drivs av en ideell förening med Blå Bandet som huvudman.Arbetsuppgifter

Vi söker en hjälpsam och nyfiken ekonom som tycker om ett brett och varierat arbete. Du ansvarar för skolans hantering av alla ekonomiska frågor. Det gäller redovisning, bokslut, moms och skatt samt ekonomisk planering och att säkra att skolan följer lagar och riktlinjer gällande redovisning och lön. Du kommer även att arbeta tillsammans med skolledning och styrelse gällande ekonomiska uppföljningar och prognoser.

Kvalifikationer

För att axla rollen har du lång erfarenhet av likande roller och du är van att snabbt sätta dig in i nya uppdrag. Du har god kunskap om ekonomiska flöden och har självständigt arbetat med både redovisning och lön från ax till limpa. Du är en van användare av olika affärssystem.

Vem är du?

Vi söker efter en flexibel och serviceminded konsult som är kommunikativ och handlingskraftig. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra självständigt. Du är intresserad och tycker om att vara delaktig i verksamheten. Du är en utpräglad problemlösare och hittar snabbt lösningar på de olika problem som kan uppstå på ett mindre kontor. För att trivas på kontoret är det viktigt att vara social och öppen.

Mer om tjänsten

- Tillsättning: omgående

- Omfattning: heltid (eller deltid tex 50-75%)

- Placering: Hellidens folkhögskola i Tidaholm, möjlighet att arbeta på distans finns ett par dagar i veckan.

- Uppdragstyp: interimsuppdrag under 3-4 månader med möjlighet till förlängning

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [email protected]. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomichef

Vi på Swedish Match har tillverkat tändstickor i över 150 år, en historia som vi är mycket stolta över. Våra varumärken och produkter finns representerade i över 100 länder runt om i världen och alla våra tändstickor tillverkas i svensk asp. Swedish Match Industries AB är en av världens ledande tillverkare av tändstickor och är en global aktör. Vi producerar dagligen omkring 4 miljoner tändsticksaskar från våra fabriker i Sverige. Om Rollen I rollen som ... Visa mer
Vi på Swedish Match har tillverkat tändstickor i över 150 år, en historia som vi är mycket stolta över. Våra varumärken och produkter finns representerade i över 100 länder runt om i världen och alla våra tändstickor tillverkas i svensk asp. Swedish Match Industries AB är en av världens ledande tillverkare av tändstickor och är en global aktör. Vi producerar dagligen omkring 4 miljoner tändsticksaskar från våra fabriker i Sverige.

Om Rollen

I rollen som Ekonomichef på Swedish Match Industries kommer du ansvara för att leda och utveckla vårt arbete inom ekonomifunktionen. Tjänsten är bred och du blandar strategiska och operativa arbetsuppgifter. Bokslutsrapporter, affärsanalyser, konstnadsuppföljning, budgetarbete och prognoser är en del av det du kommer jobba med. Du ingår i ledningsgruppen och ansvarar för bolagets finansiella strategi. Du coachar, motiverar och utvecklar ditt ekonomiteam med två medarbetare och du rapporterar till VD.

Din Profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som ekonomichef och gärna med controllerinriktning, det är mycket meriterande om du har jobbat inom en större företagsgrupp som är börsnoterad med internationella ägare. Du är en trygg och coachande ledare som har goda kunskaper inom ekonomi och controlling samt erfarenhet av att driva förändring- och utvecklingsprojekt. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

För att lyckas i rollen är du en engagerad person som trivs att arbeta i händelserik miljö med varierande arbetsuppgifter. Du motiverar och inspirerar dina medarbetare och har förmågan att bygga och vårda långsiktiga relationer. I ditt sätt att arbeta är du strukturerad, effektiv, analyserande med förmågan att prioritera. Du har ett starkt resultatdriv, initiativrik och har förmåga att se hela affären. Vidare är du en prestigelös, självgående, social, lösningsorienterad och förstår vikten av att tillsammans med dina medarbetare bidra, utvecklas och växa tillsammans med oss.

Vi erbjuder

På Swedish Match får du chansen att vara en del av ett väletablerat och innovativt företag med högkvalitativa produkter och välkända varumärken. På Swedish Match är vi övertygade om att en mångfaldig personalstyrka är positiv för vår verksamhet. Vårt fortsatta mål är därför att vara en öppen och inkluderande arbetsgivare. I denna miljö har alla medarbetare lika möjligheter att uppnå sin fulla potential oavsett personliga egenskaper. Vi behöver alla hjälpas åt framåt i detta viktiga arbete.

Våra kärnvärden är Passion, Ägarskap, Innovation och Kvalitet. Dessa värderingar är ständigt närvarande i vårt dagliga arbete och vägleder oss att prestera som ett vinnande lag.

Våran internationella prägel har förstärkts under senaste åren med våra nya ägare Philip Morris, för dig som medarbetare kan detta skapa möjligheter när vi ingår i ett större sammanhang.

I den här rekryteringen samverkar Swedish Match Industries med Stella Rekrytering & Ledarskap. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsult Sören Holmlind på 0515 - 128 00, ansök senast den 3/3. Som en del i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen att bli en del av Swedish Match Industries!

Om Swedish Match

Swedish Match utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsprodukter under marknadsledande varumärken inom produktsegmenten Rökfria produkter, Cigarrer och Tändprodukter. Swedish Match är ett dotterbolag till Philip Morris International sedan november 2022 och har totalt 7523 medarbetare. Med ett flexibelt, innovativt och hållbart tillvägagångssätt arbetar vi med att ha rätt strategi, människor, kompetenser, produkter och struktur på plats. Allt för att snabbt kunna möta förändrade marknadsförutsättningar.
Vårt företag Swedish Match Industries AB är en av världens ledande tillverkare av tändprodukter med produktionsenheter i Tidaholm och Vetlanda. Vi tillverkar tändsticksaskar och braständare i en mängd olika format och förpackningsvarianter. Några av de mest kända motiven är Solstickan, Tordenskjold, Nitedals Hjelpestikker, Sampo, Three Stars, The Palmtree, The Flower Basket och The Swallow. Cirka 50 procent av produktionen säljs inom Europa och resten till länder i Afrika, Centralamerika, Karibien, Oceanien och Mellanöstern. Vi har totalt ca 175 medarbetare, varav 140 i Tidaholm och 35 i Vetlanda. Läs mer: www.swedishmatch.com. Visa mindre

EKONOMICHEF TILL DOMETIC SEITZ

Ansök    Okt 7    DOMETIC SEITZ AB    Ekonomichef
Har du stenkoll på siffror och analys? Vill du jobba affärsorienterat med ekonomistyrning i en produktionsnära miljö? Då kan du vara vår nya kollega.Som ekonomichef på Dometic Seitz kommer du ha ett övergripande ansvar för företagets ekonomi och den dagliga driften av ekonomiavdelningen. Tjänsten innebär strategiska såväl som operativa arbetsuppgifter och du bör finna blandningen av dessa stimulerande för att trivas hos oss. Du sköter all bokföring, skatte... Visa mer
Har du stenkoll på siffror och analys? Vill du jobba affärsorienterat med ekonomistyrning i en produktionsnära miljö? Då kan du vara vår nya kollega.Som ekonomichef på Dometic Seitz kommer du ha ett övergripande ansvar för företagets ekonomi och den dagliga driften av ekonomiavdelningen. Tjänsten innebär strategiska såväl som operativa arbetsuppgifter och du bör finna blandningen av dessa stimulerande för att trivas hos oss. Du sköter all bokföring, skatter, moms etc. tillsammans med bolagets redovisningsansvarig. Kostnadsuppföljning och analyser tillsammans med upprättande av budget, årsredovisning och bokslut är andra vanligt förekommande arbetsuppgifter. Vidare har du ansvar för produktionsrelaterade controlleruppgifter såsom investerings- och produktkalkyler samt analys av nyckeltal och lönsamhetsuppföljningar. Du kommer utöver ekonomistyrning ha möjlighet att leda egna utvecklingsprojekt för att driva bolaget framåt. Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Placeringsort för tjänsten är Tidaholm och du har personalansvar för en medarbetare.Vi vill jobba med dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande och har erfarenhet av liknande roll i ett tillverkande bolag. Extra glada blir vi om du tidigare har jobbat med produktionscontrolling. Du har kunskap om bokslutsarbete och är en stark bidragsgivare med ett helhetstänk. För att lyckas i rollen har du en bred kunskap inom ekonomi och tycker om att arbeta nära verksamheten. Du stimuleras av utveckling och har en hög analytisk förmåga. Du har mycket goda systemkunskaper, är en fena på Excel och har lätt för att navigera i integrerade affärssystem. Då vi ingår i en internationell koncern är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift.Vi tror att du är utvecklingsorienterad och duktig på att både initiera och driva aktiviteter i mål. Du är kommunikativ, prestigelös och trivs med att jobba verksamhetsnära i en organisation med öppen kultur där du har stor möjlighet att påverka och bidra till verksamhetens utveckling. Att arbeta strukturerat faller sig naturligt för dig. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.Vill du utvecklas med oss? Välkommen med din ansökan redan i dag!I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin eller Lydia Karlsson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast 30 oktober.Dometic Seitz AB är ett självständigt bolag i Dometic koncernen och tillverkar på siten i Tidaholm rutor till husvagnar och husbilar. Moderbolaget Dometic är sedan 2015 noterat på Stockholmsbörsen och har idag cirka 8000 anställda världen över. Det är ett globalt företag som tillhandahåller lösningar för ”Mobile living”. Bolaget utvecklar, tillverkar, säljer och utför service på ett brett utbud av produkter som höjer komforten, och säkerheten i fordon. Vår mission är att göra det mobila livet enkelt. Vi kallar det för mobile living made easy. Läs mer på www.dometic.com Visa mindre