Lediga jobb Stella Rekrytering och Ledarskap AB i Tidaholm

Se alla lediga jobb från Stella Rekrytering och Ledarskap AB i Tidaholm. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Tidaholm som finns inom det yrket.

Ekonomichef

Vi på Swedish Match har tillverkat tändstickor i över 150 år, en historia som vi är mycket stolta över. Våra varumärken och produkter finns representerade i över 100 länder runt om i världen och alla våra tändstickor tillverkas i svensk asp. Swedish Match Industries AB är en av världens ledande tillverkare av tändstickor och är en global aktör. Vi producerar dagligen omkring 4 miljoner tändsticksaskar från våra fabriker i Sverige. Om Rollen I rollen som ... Visa mer
Vi på Swedish Match har tillverkat tändstickor i över 150 år, en historia som vi är mycket stolta över. Våra varumärken och produkter finns representerade i över 100 länder runt om i världen och alla våra tändstickor tillverkas i svensk asp. Swedish Match Industries AB är en av världens ledande tillverkare av tändstickor och är en global aktör. Vi producerar dagligen omkring 4 miljoner tändsticksaskar från våra fabriker i Sverige.

Om Rollen

I rollen som Ekonomichef på Swedish Match Industries kommer du ansvara för att leda och utveckla vårt arbete inom ekonomifunktionen. Tjänsten är bred och du blandar strategiska och operativa arbetsuppgifter. Bokslutsrapporter, affärsanalyser, konstnadsuppföljning, budgetarbete och prognoser är en del av det du kommer jobba med. Du ingår i ledningsgruppen och ansvarar för bolagets finansiella strategi. Du coachar, motiverar och utvecklar ditt ekonomiteam med två medarbetare och du rapporterar till VD.

Din Profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som ekonomichef och gärna med controllerinriktning, det är mycket meriterande om du har jobbat inom en större företagsgrupp som är börsnoterad med internationella ägare. Du är en trygg och coachande ledare som har goda kunskaper inom ekonomi och controlling samt erfarenhet av att driva förändring- och utvecklingsprojekt. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

För att lyckas i rollen är du en engagerad person som trivs att arbeta i händelserik miljö med varierande arbetsuppgifter. Du motiverar och inspirerar dina medarbetare och har förmågan att bygga och vårda långsiktiga relationer. I ditt sätt att arbeta är du strukturerad, effektiv, analyserande med förmågan att prioritera. Du har ett starkt resultatdriv, initiativrik och har förmåga att se hela affären. Vidare är du en prestigelös, självgående, social, lösningsorienterad och förstår vikten av att tillsammans med dina medarbetare bidra, utvecklas och växa tillsammans med oss.

Vi erbjuder

På Swedish Match får du chansen att vara en del av ett väletablerat och innovativt företag med högkvalitativa produkter och välkända varumärken. På Swedish Match är vi övertygade om att en mångfaldig personalstyrka är positiv för vår verksamhet. Vårt fortsatta mål är därför att vara en öppen och inkluderande arbetsgivare. I denna miljö har alla medarbetare lika möjligheter att uppnå sin fulla potential oavsett personliga egenskaper. Vi behöver alla hjälpas åt framåt i detta viktiga arbete.

Våra kärnvärden är Passion, Ägarskap, Innovation och Kvalitet. Dessa värderingar är ständigt närvarande i vårt dagliga arbete och vägleder oss att prestera som ett vinnande lag.

Våran internationella prägel har förstärkts under senaste åren med våra nya ägare Philip Morris, för dig som medarbetare kan detta skapa möjligheter när vi ingår i ett större sammanhang.

I den här rekryteringen samverkar Swedish Match Industries med Stella Rekrytering & Ledarskap. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsult Sören Holmlind på 0515 - 128 00, ansök senast den 3/3. Som en del i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen att bli en del av Swedish Match Industries!

Om Swedish Match

Swedish Match utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsprodukter under marknadsledande varumärken inom produktsegmenten Rökfria produkter, Cigarrer och Tändprodukter. Swedish Match är ett dotterbolag till Philip Morris International sedan november 2022 och har totalt 7523 medarbetare. Med ett flexibelt, innovativt och hållbart tillvägagångssätt arbetar vi med att ha rätt strategi, människor, kompetenser, produkter och struktur på plats. Allt för att snabbt kunna möta förändrade marknadsförutsättningar.
Vårt företag Swedish Match Industries AB är en av världens ledande tillverkare av tändprodukter med produktionsenheter i Tidaholm och Vetlanda. Vi tillverkar tändsticksaskar och braständare i en mängd olika format och förpackningsvarianter. Några av de mest kända motiven är Solstickan, Tordenskjold, Nitedals Hjelpestikker, Sampo, Three Stars, The Palmtree, The Flower Basket och The Swallow. Cirka 50 procent av produktionen säljs inom Europa och resten till länder i Afrika, Centralamerika, Karibien, Oceanien och Mellanöstern. Vi har totalt ca 175 medarbetare, varav 140 i Tidaholm och 35 i Vetlanda. Läs mer: www.swedishmatch.com. Visa mindre

Interim Lönespecialist

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledar... Visa mer
Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner.

Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap.

Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.

Vi söker en lönespecialist till en av våra kunder i Tidaholm.

Du har en relevant utbildning och/eller 5 års erfarenhet inom lön.

För ytterligare information, kontakta Joakim Skirhammar på 070 243 48 18 Visa mindre

Strategisk Inköpare

Om Rollen Tjänsten är nyinrättad vilket ger dig stora möjligheter att sätta din prägel på den. Ditt uppdrag blir att genom leverantörsutveckling säkra samarbetet med nuvarande och nya leverantörer utifrån ledtider, kvalité, pris och logistik för våra enheter i Tidaholm och Vetlanda. Du får en bred roll i en mindre supplyorganisation vilket innebär en variation av strategiska och operativa uppgifter, du kommer även jobba nära den centrala inköpsorganisatio... Visa mer
Om Rollen

Tjänsten är nyinrättad vilket ger dig stora möjligheter att sätta din prägel på den. Ditt uppdrag blir att genom leverantörsutveckling säkra samarbetet med nuvarande och nya leverantörer utifrån ledtider, kvalité, pris och logistik för våra enheter i Tidaholm och Vetlanda. Du får en bred roll i en mindre supplyorganisation vilket innebär en variation av strategiska och operativa uppgifter, du kommer även jobba nära den centrala inköpsorganisationen.

Vidare förväntas du aktivt bidra till att skapa bästa möjliga förutsättningar för inköpsorganisationen gällande inköp av såväl av material som tjänster. Med din erfarenhet kommer du bli en viktig drivande kraft när det gäller material- och avtalsutveckling samt att skapa långsiktig lönsamhet.

Du kommer ha visst personalansvar och rapporterar till Supply Chain Manager för Swedish Match Industries och placeringsort är i Tidaholm.

Din Profil

För det här uppdraget ser vi att du har ett några års erfarenhet inom strategiskt inköp med stark fördel ifrån tillverkningsindustrin. Du är relationsskapande person med förmåga att engagera människor i din omgivning och ledarrollen är naturlig för dig. Eftergymnasial utbildning inom inköp, logistik, upphandling eller liknande är meriterande, men inget krav.

Vi tror att du har bra kompetens inom inköp, avtal, förhandling, produktion och trivs i att arbeta med ständig utveckling. Du behärskar svenska och engelska väl och har god IT/systemvana.

Vi Erbjuder

Våra värdeord är Passion, Ägarskap, Innovation och Kvalitet och du som individ och ledare bör ha med dig det här i ryggraden. Vi söker helt enkelt dig som är både redo att utveckla och att utvecklas tillsammans med oss på Swedish Match. Då tjänsten är helt ny kommer det innebära att du har goda möjligheter att forma uppdraget utifrån organisationens övergripande mål.

Stella Rekrytering & Ledarskap hjälper oss i det här uppdraget. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsult Sören Holmlind på 0515 - 128 00 alt Elin Dresch på 072 214 23 87. Vi tar emot ansökningar löpande. I den här rekryteringen kommer vi i enlighet med vår policy genomföra bakgrunds- och hälsokontroller i slutskedet av processen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Swedish Match Industries

Vårt företag Swedish Match Industries AB är en av världens ledande tillverkare av tändstickor med produktionsenheter i Tidaholm oh Vetlanda. Vi tillverkar tändsticksaskar i tio olika format, allt ifrån små fickaskar till hushållsaskar. Sammanlagt har vi ungefär 175 olika motiv på askarna och eftersom dessa kan förpackas på olika sätt blir det många fler varianter. Några av de mest kända motiven är Solstickan, Tordenskjold och The Swallow. Vi förser stora delar av världen med högkvalitativa tändstickor. Vi har 183 anställda varav 37 i Vetlanda och 148 i Tidaholm. Swedish Match Industries är ett helägt dotterbolag till Swedish Match Visa mindre

Teknisk projektledare/beredning

AnVa Titech System AB är en kvalificerad mekanisk verkstad med kompletta resurser inom plåt, skärande bearbetning, svets, montering och dokumentation. Vi erbjuder systemlegotillverkning och lösningar inom materialhanteringssystem och våra kunder finns inom flera branscher. Våra leveranser har rätt kvalitet och hög leveranssäkerhet. Anva Titech System AB finns i Tidaholm och tillhör Anva Industries-koncernen. Vi söker erfarna tekniska projektledare/bered... Visa mer
AnVa Titech System AB är en kvalificerad mekanisk verkstad med kompletta resurser inom plåt, skärande bearbetning, svets, montering och dokumentation.
Vi erbjuder systemlegotillverkning och lösningar inom materialhanteringssystem och våra kunder finns inom flera branscher. Våra leveranser har rätt kvalitet och hög leveranssäkerhet. Anva Titech System AB finns i Tidaholm och tillhör Anva Industries-koncernen.

Vi söker erfarna tekniska projektledare/beredare som vill var med i vårt team.

Vi erbjuder en helhetslösning med tillverkning och montering i eget hus. Vår styrka sitter innanför väggarna där vi bearbetar och svetsar de flesta metalliska material. Vi bidrar dessutom till att automatisera och maskinsäkra våra kunders produktion. Personliga relationer med våra kunder är viktigt för oss.

I rollen som projektledare kommer du att vara delaktig från offert till tillverkning och få jobba med projektledning, beredning, verktyg, inköp och mycket annat.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar

• Projektledning
• Beredning
• Anskaffning av verktyg och fixturer
• Inköp
• Kund- och leverantörskontakter

Din profil

Du har flera års erfarenhet från relevanta yrkesroller i tillverkande industri och hög kompetens inom produktionsmetoder inom metallindustrin. Har du eftergymnasial utbildning med lämplig inriktning så är det meriterande.

Förutom grundkompetens inom produktionsmetoder, beredning, teknik och affärssystem så är produktionsekonomi och projektledning viktiga kompetenser för tjänsten. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god kompetens inom IT. Har du även kunskaper inom CAD så är det meriterande.

Som person vill vi att du är initiativrik med förmåga att vara självgående för att nå uppsatta mål. Hög initiativkraft är viktigt och att du är nyfiken som person. Du är van vid att driva projekt, med god förmåga att kommunicera, och tycker om att arbeta i tvärfunktionella team. Arbetet kräver att du är flexibel och gillar att arbeta med frihet under ansvar.

Vårt erbjudande

För en nyfiken teknikintresserad person så kommer du till en miljö som passar dig. Du för möjlighet att lära dig nya saker och dela med dig av din erfarenhet till likasinnade kollegor.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar AnVa Titech System AB med Codeq AB. Information lämnas av Sören Holmlind, 0515- 128 00.

Ansökan önskas senast 26 juni 2022 via www.codeq.se. Visa mindre