Lediga jobb som Redovisningsekonom i Tidaholm

Se lediga jobb som Redovisningsekonom i Tidaholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Tidaholm som finns hos arbetsgivaren.

INTERIM REDOVISNINGSEKONOM TILL NOBIA

Ansök    Feb 2    Nexer Recruit AB    Redovisningsekonom
Är du ekonom och letar efter nya utmaningar? Har du erfarenhet av redovisning och månadsbokslut? Nobia behöver nu förstärka sin ekonomiavdelning i Tidaholm med en Interim Redovisningsekonom upp till 12 månader. Är det du? Läs mer nedan och sök redan idag! Din vardag Som Interim Redovisningsekonom hos Nobia kommer du hantera vanligt förekommande ekonomiska uppgifter såsom momsrapportering, skatter, avgifter, löpande bokföring och månadsavslut. Det är mycke... Visa mer
Är du ekonom och letar efter nya utmaningar? Har du erfarenhet av redovisning och månadsbokslut? Nobia behöver nu förstärka sin ekonomiavdelning i Tidaholm med en Interim Redovisningsekonom upp till 12 månader. Är det du? Läs mer nedan och sök redan idag!
Din vardag
Som Interim Redovisningsekonom hos Nobia kommer du hantera vanligt förekommande ekonomiska uppgifter såsom momsrapportering, skatter, avgifter, löpande bokföring och månadsavslut. Det är mycket varierande dagar där du får ta tag där det behövs just för tillfället. Det är mycket energi och arbetet är väldigt hands on.
Vem är du
För att klara rollen ser vi gärna att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, du känner dig trygg i dina ekonomikunskaper och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du har akademisk utbildning inom ekonomi och har tidigare arbetat med skatt, moms, redovisning, månadsbokslut och rapportering inom koncern. Du är van vid att arbeta i Excel och kan följa god redovisningssed. Om du har tidigare erfarenheter från SAP ses det som meriterande för tjänsten. Du drivs av att arbeta i en miljö där det hela tiden finns uppgifter att ta tag i.
Som person är du prestigelös, noggrann och strukturerad i ditt ekonomiarbete, du vågar arbeta självständigt samt trivs med händelserika dagar som ger dig chansen att visa din problemlösningsförmåga. Du har B-körkort och goda kunskaper i engelska. Vi söker dig som bidrar till arbetsglädjen på kontoret och som samverkar flexibelt mot gemensamma mål.
Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Nobia med Nexer Recruit. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson på telefonnummer: 46 761414138 eller via e-post: [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-02-14.
Om Nobia
På Nobia designar vi kök för livet. För oss innebär det att skapa väldesignade, funktionella och känslomässigt tilltalande kök som möjliggör en hållbar livsstil och minskad klimatpåverkan. Genom våra kök är vi en del av miljontals människors vardag – en vardag där köket fått en alltmer central roll. Vi är ett sextontal starka lokala varumärken som drar nytta av fördelarna det innebär att kunna samverka. Med en verksamhet som omfattar hela värdekedjan från design till installation drivs vi av en gemensam ambition att visa vägen inom design och hållbarhet i vår bransch. Tillsammans bildar vi Europas ledande köksspecialist. Visa mindre

Interim redovisningsekonom

Ansök    Dec 13    Newr AB    Redovisningsekonom
Vi söker på uppdrag från kund en interim redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning där du förväntas kunna arbeta med hela ekonomiflödet. Vi söker dig som har eget bolag och arbetar som underkonsult, alternativt om du föredrar en visstidsanställning hos Newr. Vi söker dig som är bekväm att arbeta med löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut.... Visa mer
Vi söker på uppdrag från kund en interim redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning där du förväntas kunna arbeta med hela ekonomiflödet. Vi söker dig som har eget bolag och arbetar som underkonsult, alternativt om du föredrar en visstidsanställning hos Newr.

Vi söker dig som är bekväm att arbeta med löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut.

För att passa i rollen så tror vi att du är prestigelös och van att snabbt sätta dig in i nya sammanhang. Vi tror också att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av arbete som redovisningsekonom.

Arbetet utgår från kundens kontor. Uppdraget har start omgående och pågår initialt 6 månader med möjlighet till förlängning.

Välkommen med ansökan och vid frågor kontakta - [email protected] Visa mindre

Interim redovisningsekonom till börsnoterat bolag

Ansök    Jan 15    Newr AB    Redovisningsekonom
Vi söker på uppdrag från kund en interim redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning där du förväntas kunna arbeta med hela ekonomiflödet. Vi söker dig som är bekväm att arbeta med löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut. För att passa i rollen så tror vi att du är prestigelös och van att snabbt sätta dig in i nya sammanhang. Vi tror också ... Visa mer
Vi söker på uppdrag från kund en interim redovisningsekonom till ett börsnoterat företag i Tidaholm. I rollen som redovisningsekonom blir du del av en mindre ekonomiavdelning där du förväntas kunna arbeta med hela ekonomiflödet.

Vi söker dig som är bekväm att arbeta med löpande redovisning, skatt och moms, månadsbokslut och årsbokslut.

För att passa i rollen så tror vi att du är prestigelös och van att snabbt sätta dig in i nya sammanhang. Vi tror också att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av arbete som redovisningsekonom.

Arbetet utgår från kundens kontor. Uppdraget har start omgående och pågår initialt 6 månader med möjlighet till förlängning.

Välkommen med ansökan och vid frågor kontakta - [email protected] Visa mindre

Ekonom på Hellidens folkhögskola

Vill du finnas med i en verksamhet som sätter människor i fokus men som också erbjuder en fantastisk miljö? Då är du kanske vår nya medarbetare! Hellidens slott är beläget strax utanför Tidaholm. På slottet med tillhörande skolbyggnad, boendebyggnader och konferenslokaler drivs en folkhögskola med internat, lunchservering samt vandrarhem med konferensverksamhet. Till skolan hör dessutom två filialer, en i centrala Tidaholm och en i Skövdes kulturkvarter. F... Visa mer
Vill du finnas med i en verksamhet som sätter människor i fokus men som också erbjuder en fantastisk miljö? Då är du kanske vår nya medarbetare!
Hellidens slott är beläget strax utanför Tidaholm. På slottet med tillhörande skolbyggnad, boendebyggnader och konferenslokaler drivs en folkhögskola med internat, lunchservering samt vandrarhem med konferensverksamhet. Till skolan hör dessutom två filialer, en i centrala Tidaholm och en i Skövdes kulturkvarter. Folkhögskolan drivs av en ideell förening med Blå Bandet som huvudman. Vi utgör en frizon från alkohol och droger med fokus på bildning och utbildning.
Vi söker dig som kan ta ansvar för skolans hantering av ekonomiska frågor såsom vår redovisning, ekonomisk planering, säkra att vi följer lagar och riktlinjer för hur vår ekonomi ska hanteras, bidra till skolledningens och styrelsens arbete i form av ekonomiska uppföljningar och prognoser samt stötta verksamheten genom att bidra med ett ekonomiskt strategiskt perspektiv vid vägval och uppstart av nya verksamheter. Vissa andra uppdrag ingår också i tjänsten, exempelvis några av våra personalfrågor såsom försäkringar och hantering av avtal samt underlag till vår lönefirma för verksamhetens ca 35 anställda. En liten verksamhet innebär att vi hjälps åt över yrkesgränserna, men det är viktigt att du har utbildning och erfarenhet inom redovisning och kan utgöra den sakkunnige inom just ekonomiska frågor.
Arbetsplatsen finns på Hellidens folkhögskola. Möjlighet att arbeta på distans finns någon eller ett par dagar i veckan. Det finns stort utrymme att vara med och forma skolans verksamhet och vi är en arbetsplats som månar om att varje medarbetare ska må bra på jobbet. Tillsammans tar vi stort socialt ansvar och möjliggör för människor att utvecklas, utbilda sig och hitta nya vägar att påverka sitt liv och det samhälle de är del av!
Tillträde snarast

Vid frågor om tjänsten:
Gabriella Idholt, rektor:
0502-17810
Lars-Åke Stenström, ordförande:
0703-356706
Åsa Jansdotter Bergman, fackligt ombud:
0763005583


Din ansökan:
Skicka ett personligt brev och din meritlista med minst två referenter till [email protected]
Rekrytering sker löpande, sista dag för ansökan är fredagen den 15:e november.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonom till ARK AB

Ansök    Apr 3    Nexer Recruit AB    Redovisningsekonom
Är du ekonom och känner att det är dags för nya utmaningar? Vill du arbeta på ett bolag med en varierande vardag? Ark AB behöver utöka sin verksamhet med en ekonom, läs mer nedan och sök redan idag! Din vardag Som ekonom hos Ark AB kommer du hantera löpande bokföring, deklarationer, skatt och moms för de kunder du har ansvar för. Du kommer lämna månatliga avstämningar och rapporter och du samarbetar både med kollegor internt och med kunder externt. D... Visa mer
Är du ekonom och känner att det är dags för nya utmaningar? Vill du arbeta på ett bolag med en varierande vardag? Ark AB behöver utöka sin verksamhet med en ekonom, läs mer nedan och sök redan idag!

Din vardag

Som ekonom hos Ark AB kommer du hantera löpande bokföring, deklarationer, skatt och moms för de kunder du har ansvar för.

Du kommer lämna månatliga avstämningar och rapporter och du samarbetar både med kollegor internt och med kunder externt. Det finns goda möjligheter att växa i rollen som ekonom.

Vem är du?

Du har akademisk utbildning inom ekonomi eller produktionsekonomi och har tidigare arbetat med löpande uppgifter, avstämningar och bokslut. Du är van vid att arbeta i Excel och kan följa god redovisningssed. Som person är du prestigelös, noggrann och strukturerad i ditt ekonomiarbete, du vågar arbeta självständigt samt trivs med händelserika dagar som ger dig chansen att visa din problemlösningsförmåga.

Du har B-körkort och goda kunskaper i svenska. Om du har tidigare erfarenhet inom Monitor, Fortnox eller Wolters Kluwers ses det som meriterande för tjänsten likväl som om du tidigare har upprättat årsredovisningar och bokslut.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Ark AB med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Ark AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Magnus Fagerberg på telefonnummer: 073-042 90 34 eller via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-04-30. Visa mindre

INTERIM REDOVISNINGSEKONOM TILL NOBIA

Ansök    Dec 8    Nexer Recruit AB    Redovisningsekonom
Är du ekonom och letar efter nya utmaningar? Har du erfarenhet av redovisning och månadsbokslut? Nobia behöver nu förstärka sin ekonomiavdelning i Tidaholm med en Interim Redovisningsekonom upp till 12 månader. Är det du? Läs mer nedan och sök redan idag! Din vardag Som Interim Redovisningsekonom hos Nobia kommer du hantera vanligt förekommande ekonomiska uppgifter såsom momsrapportering, skatter, avgifter, löpande bokföring och månadsavslut. Det är mycke... Visa mer
Är du ekonom och letar efter nya utmaningar? Har du erfarenhet av redovisning och månadsbokslut? Nobia behöver nu förstärka sin ekonomiavdelning i Tidaholm med en Interim Redovisningsekonom upp till 12 månader. Är det du? Läs mer nedan och sök redan idag!
Din vardag
Som Interim Redovisningsekonom hos Nobia kommer du hantera vanligt förekommande ekonomiska uppgifter såsom momsrapportering, skatter, avgifter, löpande bokföring och månadsavslut. Det är mycket varierande dagar där du får ta tag där det behövs just för tillfället. Det är mycket energi och arbetet är väldigt hands on.
Vem är du
För att klara rollen ser vi gärna att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, du känner dig trygg i dina ekonomikunskaper och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du har akademisk utbildning inom ekonomi och har tidigare arbetat med skatt, moms, redovisning, månadsbokslut och rapportering inom koncern. Du är van vid att arbeta i Excel och kan följa god redovisningssed. Om du har tidigare erfarenheter från SAP ses det som meriterande för tjänsten. Du drivs av att arbeta i en miljö där det hela tiden finns uppgifter att ta tag i.
Som person är du prestigelös, noggrann och strukturerad i ditt ekonomiarbete, du vågar arbeta självständigt samt trivs med händelserika dagar som ger dig chansen att visa din problemlösningsförmåga. Du har B-körkort och goda kunskaper i engelska. Vi söker dig som bidrar till arbetsglädjen på kontoret och som samverkar flexibelt mot gemensamma mål.
Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Nobia med Nexer Recruit. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson på telefonnummer: 46 761414138 eller via e-post: [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-01-07.
Om Nobia
På Nobia designar vi kök för livet. För oss innebär det att skapa väldesignade, funktionella och känslomässigt tilltalande kök som möjliggör en hållbar livsstil och minskad klimatpåverkan. Genom våra kök är vi en del av miljontals människors vardag – en vardag där köket fått en alltmer central roll. Vi är ett sextontal starka lokala varumärken som drar nytta av fördelarna det innebär att kunna samverka. Med en verksamhet som omfattar hela värdekedjan från design till installation drivs vi av en gemensam ambition att visa vägen inom design och hållbarhet i vår bransch. Tillsammans bildar vi Europas ledande köksspecialist. Visa mindre

Redovisningsekonom till Tidaholms kommun

Ansök    Apr 6    Tidaholms kommun    Redovisningsekonom
Tidaholms kommun med ca 12 800 invånare är belägen i en naturskön trakt mellan Västgötabergen och Hökensås fritidsområde. Kommunen har ett välutvecklat näringsliv med långa industritraditioner och erbjuder rika möjligheter till kultur- och fritidsaktiviteter samt ett omfattande föreningsliv. Närhet och trygghet är våra kännetecken. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika form... Visa mer
Tidaholms kommun med ca 12 800 invånare är belägen i en naturskön trakt mellan Västgötabergen och Hökensås fritidsområde. Kommunen har ett välutvecklat näringsliv med långa industritraditioner och erbjuder rika möjligheter till kultur- och fritidsaktiviteter samt ett omfattande föreningsliv. Närhet och trygghet är våra kännetecken. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och rökfri arbetstid. Vi strävar även efter en balans mellan arbete och fritid, därför tillämpar vi 39 timmars arbetsvecka.

Kommunens enhet för ekonomi och verksamhetsutveckling är centralt placerad vid kommunledningskontoret i Stadshuset och ansvarar för redovisning, det övergripande arbetet med budget, uppföljning, inköp och upphandling.

Enheten söker nu en redovisningsekonom till en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande bokföring, vara delaktig i kommunens bokslut, samt att arbeta med byte av ekonomisystem. Tjänsten omfattar även att dokumentera och effektivisera de processer som berör enheten. 

Vi vill att du som söker tjänsten har en treårig eftergymnasial utbildning med inriktning mot redovisning och ekonomi, det är även meriterande om du är utbildad inom ekonomistyrning. Vidare är det meriterande med flerårig arbetslivserfarenhet, gärna från offentlig verksamhet.

Som person är du noggrann, analytisk, driven och kommunikativ. Du har lätt för att arbeta både i grupp och på egen hand och tar egna initiativ.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök därför redan i dag dock senast 2022-04-30.


Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: www.tidaholm.se/ledigajobb

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se/ledigajobb

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre