Lediga jobb Meritmind AB i Tidaholm

Se alla lediga jobb från Meritmind AB i Tidaholm. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Tidaholm som finns inom det yrket.

Lönekonsult till bolag i Tidaholm

Ansök    Mar 28    Meritmind AB    Löneadministratör
Meritmind/Brightby Bemanning söker nu en erfaren lönekonsult för konsultuppdrag till en av våra kunder i Tidaholm. Här kommer du arbeta på plats hos kund men utrymme finns även för distansarbete 2 dagar i veckan. Uppdraget förväntas pågå fram till årsskiftet. Huvudsakliga arbetsuppgifter som lönekonsult Hantering av hela löneprocessen Hantera löneutbetalningar Semesterberäkningar Stöd till chefer och ledare i avtal och regler Personaladministration, som ... Visa mer
Meritmind/Brightby Bemanning söker nu en erfaren lönekonsult för konsultuppdrag till en av våra kunder i Tidaholm. Här kommer du arbeta på plats hos kund men utrymme finns även för distansarbete 2 dagar i veckan. Uppdraget förväntas pågå fram till årsskiftet.


Huvudsakliga arbetsuppgifter som lönekonsult
Hantering av hela löneprocessen
Hantera löneutbetalningar
Semesterberäkningar
Stöd till chefer och ledare i avtal och regler
Personaladministration, som att ta fram intyg, rutiner och övrigt administrativt arbeteKvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete inom lön. Du har arbetat med löner för både kollektivanställda och tjänstemän och känner dig bekväm med hela flödet. Arbetet kräver goda kunskaper om lagar och avtal inom personalområdet samt goda kunskaper i både det svenska och engelska språket. Du har god systemvana och har du dessutom erfarenhet av lönesystemet Agda är det ett plus.


Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas in i rollen som lönekonsult är det viktigt att du som söker har ett positivt synsätt, ett starkt driv och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö. I rollen driver du ditt arbete framåt självständigt men har även ett seniort team att luta dig tillbaka på.


Vad erbjuder vi dig?
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se.


Ansökan
Urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Vid frågor kontakta gärna Louice Silvärn, [email protected], 070-1660859.
Välkommen med din ansökan!


Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna Visa mindre