Lediga jobb som Löneadministratör i Tidaholm

Se lediga jobb som Löneadministratör i Tidaholm. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Tidaholm som finns hos arbetsgivaren.

Lönekonsult till bolag i Tidaholm

Ansök    Mar 28    Meritmind AB    Löneadministratör
Meritmind/Brightby Bemanning söker nu en erfaren lönekonsult för konsultuppdrag till en av våra kunder i Tidaholm. Här kommer du arbeta på plats hos kund men utrymme finns även för distansarbete 2 dagar i veckan. Uppdraget förväntas pågå fram till årsskiftet. Huvudsakliga arbetsuppgifter som lönekonsult Hantering av hela löneprocessen Hantera löneutbetalningar Semesterberäkningar Stöd till chefer och ledare i avtal och regler Personaladministration, som ... Visa mer
Meritmind/Brightby Bemanning söker nu en erfaren lönekonsult för konsultuppdrag till en av våra kunder i Tidaholm. Här kommer du arbeta på plats hos kund men utrymme finns även för distansarbete 2 dagar i veckan. Uppdraget förväntas pågå fram till årsskiftet.


Huvudsakliga arbetsuppgifter som lönekonsult
Hantering av hela löneprocessen
Hantera löneutbetalningar
Semesterberäkningar
Stöd till chefer och ledare i avtal och regler
Personaladministration, som att ta fram intyg, rutiner och övrigt administrativt arbeteKvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete inom lön. Du har arbetat med löner för både kollektivanställda och tjänstemän och känner dig bekväm med hela flödet. Arbetet kräver goda kunskaper om lagar och avtal inom personalområdet samt goda kunskaper i både det svenska och engelska språket. Du har god systemvana och har du dessutom erfarenhet av lönesystemet Agda är det ett plus.


Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas in i rollen som lönekonsult är det viktigt att du som söker har ett positivt synsätt, ett starkt driv och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö. I rollen driver du ditt arbete framåt självständigt men har även ett seniort team att luta dig tillbaka på.


Vad erbjuder vi dig?
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se.


Ansökan
Urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Vid frågor kontakta gärna Louice Silvärn, [email protected], 070-1660859.
Välkommen med din ansökan!


Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna Visa mindre

LÖNEADMINISTRATÖR TILL ARK AB

Är du en självständig löneadministratör som vill ha varierande dagar på ett bolag med familjär stämning? Bli en nyckelspelare i Ark AB:s verksamhet i Tidaholm och få möjligheten att utvecklas i en miljö där din kompetens och ambition uppskattas. Om du är redo att ta steget och bli en del av en framgångsrik organisation väntar vi spänt på din ansökan! Din vardag Som en del av Arks dedikerade team kommer du spela en central roll i hanteringen av löner och l... Visa mer
Är du en självständig löneadministratör som vill ha varierande dagar på ett bolag med familjär stämning? Bli en nyckelspelare i Ark AB:s verksamhet i Tidaholm och få möjligheten att utvecklas i en miljö där din kompetens och ambition uppskattas. Om du är redo att ta steget och bli en del av en framgångsrik organisation väntar vi spänt på din ansökan!
Din vardag
Som en del av Arks dedikerade team kommer du spela en central roll i hanteringen av löner och löpande bokföring för deras kunder. Du kommer att säkerställa att löner och bokföringen följer avtal, lagar och regler. Arbetsdagarna är omväxlande då du får olika frågor från kunderna att lösa. Du samarbetar både internt med kollegor och externt med kundernas anställda. Du får själv lägga upp och planera ditt arbete efter vad du har att göra. På sikt finns det möjlighet för dig att ta dig an fler kunder, hantera större uppdrag med bokslut, deklarationer och årsredovisningar.
Vem är du?
Vi söker någon med högre utbildning inom ekonomi och med tidigare erfarenhet från löneadministration och bokföring. Det är viktigt att du har förståelse och kunskap om avtal och regler som styr löneprocesser och löpande bokföring, har goda kunskaper i svenska och engelska samt innehar B-körkort. Det ses som meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av Kontek Lön och/eller Monitor ERP.
Som person är du flexibel, prestigelös och ödmjuk. Du tycker om att lära dig nya saker och att utmanas av händelserika dagar på jobbet. Att självständigt driva ditt arbete framåt kommer naturligt för dig likväl som din förmåga att strukturera upp ditt arbete.
Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Ark AB med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Ark. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson på telefonnummer: 46 761414138 eller via e-post: [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-04-17. Vi ser fram emot din ansökan!
Om Ark AB
Ark AB i Tidaholm hjälper små- och medelstora företag med alla delar inom bokföring och löneoutsourcing så att kunderna kan fokusera på annat. Alla kunder har olika behov och för att möta dessa skräddarsyr vi tillsammans med kunden en helhetslösning som passar deras företag. Som kund hos oss på ARK i Tidaholm kan man förvänta sig att alla delar inom bokföringen utförs med den skicklighet och omsorg som man har anledning att förvänta sig av ett välrenommerat redovisningsföretag i branschen. Vi är samarbetspartners med Monitor ERP System AB sedan 2005. Visa mindre

Interim Lönespecialist

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledar... Visa mer
Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner.

Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap.

Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.

Vi söker en lönespecialist till en av våra kunder i Tidaholm.

Du har en relevant utbildning och/eller 5 års erfarenhet inom lön.

För ytterligare information, kontakta Joakim Skirhammar på 070 243 48 18 Visa mindre

Lönekonsult till Tidaholms kommun

Ansök    Feb 12    Tidaholms kommun    Löneadministratör
Tidaholms kommun med ca 12 800 invånare är belägen i en naturskön trakt mellan Västgötabergen och Hökensås fritidsområde. Kommunen erbjuder rika möjligheter till kultur- och fritidsaktiviteter, ett omfattande föreningsliv samt tillgång till natursköna ströv- och fritidsområden. Närhet och trygghet är våra kännetecken. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvår... Visa mer
Tidaholms kommun med ca 12 800 invånare är belägen i en naturskön trakt mellan Västgötabergen och Hökensås fritidsområde. Kommunen erbjuder rika möjligheter till kultur- och fritidsaktiviteter, ett omfattande föreningsliv samt tillgång till natursköna ströv- och fritidsområden. Närhet och trygghet är våra kännetecken. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och rökfri arbetstid. Vi strävar även efter en balans mellan arbete och fritid, därför tillämpar vi 39 timmars arbetsvecka.

Vi på Personalavdelningen söker nu en ny kollega till en utvecklande tjänst som lönekonsult med varierande arbetsuppgifter inom löneområdet.

Personalavdelningen, som i dag är ett team på fem personer samt personalchef, hanterar löner för samtlig personal och arbetar med både operativa och strategiska frågor inom personal- och löneområdet samt med frågor inom arbetsrätt, arbetsmiljö, rekrytering och rehabilitering. Personalavdelningen är en del av Kommunledningskontoret som är centralt placerat i Stadshuset. Vi som arbetar på avdelningen lägger ett stort värde i att ha en god tillgänglighet, ge en god service och ha ett gott bemötande i våra kontakter, såväl externa som interna. Personalavdelningen präglas av ett öppet arbetsklimat med samarbete och arbetsglädje.

Din nya tjänst består i att arbeta med lönekonsultation, framtagning av statistiska uppgifter samt utveckling, support och utbildningar i våra självservicesystem, där Schema/Bemanning är ett relativt nyimplementerat system. Du kommer även att ansvara för driften av lönesystemet och arbeta med att förbättra samt effektivisera processerna inom löneadministrationen.

Vi söker dig som har en KY/YH-utbildning inom löneadministration alternativt inom lön- och ekonomiområdet, eller med en liknande utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har en arbetsvana från administrativa system samt om du är datorvan. Vidare är det meriterande med tidigare arbetserfarenhet från systemen eCompanion och Schema/Bemanning.

Arbetet som lönekonsult innehåller mycket support och stöd åt såväl chefer som medarbetare inom organisationen, därför är det viktigt att du har ett kommunikativt, utåtriktat och ödmjukt förhållningssätt samt en hög integritet. Då det ställs stora krav på noggrannhet vill vi att du som söker är strukturerad i ditt arbetssätt med en förmåga att kunna prioritera dina uppgifter. Det är viktigt att du har en god pedagogisk förmåga samt att du kan arbeta både självständigt och i grupp med andra.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök därför redan i dag dock senast 2020-03-04.


Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: www.tidaholm.se/ledigajobb

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se/ledigajobb

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lön/Hr-administratör

Ansök    Feb 13    Nobia Sweden    Löneadministratör
Nu söker vi en medarbetare till vår HR-avdelning i Tidaholm. Som Lön/HR-administratör kommer du att stödja och administrera processer in om HR och lön. Du kommer att ingå i vår HR avdelning som idag består av Lön/HR administratörer samt HR Business Partners. Tillsammans med en kollega kommer du att främst arbeta med följande uppgifter: • hantera löne-, försäkring och pensioner för våra anställda. • ta fram anställningsavtal • vara delaktig i rekryteri... Visa mer
Nu söker vi en medarbetare till vår HR-avdelning i Tidaholm.

Som Lön/HR-administratör kommer du att stödja och administrera processer in om HR och lön.

Du kommer att ingå i vår HR avdelning som idag består av Lön/HR administratörer samt HR Business Partners. Tillsammans med en kollega kommer du att främst arbeta med följande uppgifter:

• hantera löne-, försäkring och pensioner för våra anställda.
• ta fram anställningsavtal
• vara delaktig i rekryteringsprocessen
• sammanställa statistik och göra redovisningar till myndigheter och internt
• bistå i rehabiliteringsprocessen
• vara reseadministratör
• generella HR-frågor
• övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen

Du deltar också i vårt arbete med informations- och kunskapsspridning som en del av support till organisationen. Du har också ansvar för att aktivt delta i gruppens gemensamma arbete att effektivisera, utveckla och förbättra våra processer och rutiner.

Om dig

Som person är du servicedriven. Att representera en effektiv och värdeskapande support är en självklar del i din inställning. Du är intresserad av HR-frågor och den digitalisering som sker inom området. Du behöver ha god kommunikationsförmåga och erfarenhet av att tillämpa ett processtänk när det gäller administration. Du arbetar bra både självständigt och i grupp och du gör det med stort engagemang och arbetsglädje. Du är ansvarstagande med hög integritet.

Vi söker dig som har 2-3 års erfarenhet som administratör inom HR och lön och därmed har god förståelse kring kollektivavtal och lönekörning. Du har god erfarenhet av övrig administration inom HR. Du bör ha någon eftergymnasial utbildning inom området och det är meriterande om du jobbat med HR/Lön/Ekonomi inom tillverkande industri och/eller försäljning tidigare. Eftersom koncernspråket är engelska så krävs en god kunskapsnivå både i tal och skrift.

Du kommer att arbeta i både Microsoft Office och i olika HR-relaterade IT-system, därför behöver du ha en hög generell IT-kunskap. I vår ”systemvärld” arbetar vi med Agda, Medhelp och Workbuster som är de system som du vanligen kommer att hantera.

Frågor kring tjänsten besvaras av HR Manager Anders Thor 0502-171 53. Visa mindre